• Gebelik
  • Yuzuk testi ile cinsiyet ogrenme😂😂

Bana uymadı canım erkek çıkmıştı kızmıs

Hatice_aselmina yaa canım benım rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın bende gecen anneme söledım yuzuk testı yaptım erkek cıkıyo dıe bizde gencken hamıle arkadaslarımıza yapıyorduk hepsının dogru cıkmıstı dogru sonuc verıyo demıstı🙈 kesın benımkıde erkek bakalım bı kac haftaya öğrenırım bende sanırım

Ecrinbzkrt Allah razı olsun canım rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah bir kızımız vardı şimdi de bir oğlumuz oluyor şükürler olsun 💕🙏

bir yıl sonra

Brgl_18 Bende yaptım herkez oğlan diyor rüyalarımda kız görüyorum ve hep kız hiissediyorum ve kız olarak çıktı testede bakalım salı günü öğrenicem büyük ihtimalle 🙈 Doğru çıkarsa çok şaşırırım

Akrepbebek Desene millet haklı çıkıcak 😂 Hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kucaklarımıza alalımda kızlar erkek de olsa bizim kızda olsa bizim 😍🤲🏽

Hatice_aselmina Bence tesadüf böyle şeyler bende eğlence amaçlı yapmıştım Kız çıktı,Çin takviminde de kız çıktı
          peki sonuç? Erkek ☺️
          Allahtan başka kimse bilemez,eğer doğru olsaydı doktorlar niye boşuna uğraşıyor 😂👍🏻

Hatice_aselmina Eşimin kuzenler yaptı bebeğin cinsiyetini sadace ben biliyordum doğru çıktı kızım olucak ama tesadüftür diye düşünüyorum 😊

sevvalakkah aynen öyle cinsiyet bi merak konusu ama sağlıklı olmaları herkesin isteği

4 ay sonra