Busracnbr deletedmom2626 Oğlum da Dalin kullanıyodum hala daha kullanıyorum kızımda da kullanıcam İnşallah 🙏🏻😃
Seyma55 deletedmom2626 cnm instragmda muhendisinoglu diye sayfa var urunlerin içeriklerini inceliyor bnce oraya bakarak alablirsin .Ben dogum yaptim herseyimi uni baby almstim .Ama o sayfaya sonradan baktm ki uni baby nin artik icerigi degismis iyi degilmis.Arkadasim eczanede calisiyor oda uni baby ve dalin hic iyi degil kullanma dedi .
Ecemsbaby Seyma55 aynen en çok daline üzüldüm, ben bebekken de bizimkiler dalin kullanırmış ben de kullanıyordum kendim için daha sonraları ve yılların markası diye güvenilir oluğunu düşünüyordum. Mühendisinoglunun incelemesinde farkettim ürünün içeriğine de baktım cidden kimyasal barındırıyor şok olmuştum
Hlal Sebamedin sampuani bile icerigi temiz değil,hpp, siveno, mustela iyi ve bı kactane daha var temiz olan muhendisinoglu takip edin
Sema12 deletedmom2626 oglmda doktoru uni baby onermsti , onu kullandm kizima da ayni sekild dewam etcem 😊
Evrmpk Ebeveynler olarak kullanacağımız ürünleri araştırmamız gerekiyor diye düşünüyorum dalin çocukluğumuzun markası olabilir ama o zamandan bu zamana içeriği allah bilir kaç kere değişti her bütçeye uygun kimyasal içermeyen ürünlerde var onları kullanmak bebeğimiz için daha güvenli olur 🤗 sadece şampuan değil çoğu bebek ürünlerinin araştırılması gerekiyor çok satıyor olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor maalesef
Hlal Evrmpk evet canm katılıyorum sana ozaman dan bu yana çok değişmiş Dalin içeriği kmyasal ,araştırmak lazm iceriklerini ,Dalin, johsn bayb uny bayb,dhaa adını saymadigim bı çok üründe kmyasal karistirmslar
Toprakkkmilaaa20 deletedmom2626 en iyisi mustela fiyatı pahalı biraz diğer ürünlere göre ama zaten çok uzun süre gidiyor 1 şişe şampuan minnacık vücutlarına 🥰