Eslifdenizc Mustela aldım. Önemli bi konu içeriğe bakmadan alınmaması lazım. %99 doğal mustela . 500ml 8-9 ay gidiyomuş aslında pahalı olmuyo okadar zaman yetiyo indirimden alınır zaten
gezentianne Ecowell de cok iyi bir marka,hayvanlar üzerinde denenmeyen,vegan,ve organik. biraz oahalı ama ben ilk etap için düşünüyorum zaten baya gidiyormuş
Merve deletedmom2626 bebeğe göre değişiyor. İlk dalin kullandım sonra Bioderma’ya geçtik. Bioderma göz yakıyor uni baby vardı evde şimdi onu kullanıyorum
aynenaynen deletedmom2626 minoris kullandım önce organik ve içeriği temiz diye ama hiç memnun kalmadım şuan mustela kullanıyorum çok memnunum
Mervemm Kadriye20 evet cok iyi o şampuan arkadaşım doktor bana dedi sende al bunu diye krem losyon fkanda al
Mutlu_anne2 Kızım 30 aylık hala dalinle yikiyorum oğlumu ds dalinle yikicam bizde onla büyüdük yani hiçbir şey olmadı
Kayraruzgar deletedmom2626 bende chicco setini almıştım ama unibabyde aldım normalde unibaby kullanacağım
Enyes Mustela diğerleri sıkıntılı köpük olanı al oğlumda da 1 yaşına kadar kullandım konak karşıtı köpük olanı yenidoğan için 55 tl aldım ben 8 ay gitti oğlumda 8bay için 55 tl çok değil hemde saf
Alparslanmoms deletedmom2626 mustela stelatopia kullanıyorum çok memnunum uni baby Konak ve kuruluk yapıyor bübchen de çok iyi
Hlal deletedmom2626 bende ck arastirdim içeriği iyi olan mustela ,siveno, bi kactanedaha var içeriği iyi olan,mühendisin oğlundan bakın isterseniz instgramdan,,, ben hipp aldim indirimdeydi ve içeriği iyi..
Gzdclktk deletedmom2626 mustela iimiş indirimdeylen geçen hafta hepsiburadadan aldım bi bak istersen. İşk doğduğunda unibaby almıştım o da güzeldi. İnstagramda mühendisinoğlu die sayfa var ona bi göz at istersen içeriklerine göre hepsini açıklıyor her şeyin