Hlal Mesela sebamedin sampuani içeriği temiz değil ,sabunun içeriği temiz ,niveaninda aynı seklde sabunu içeriği temz
ozgens deletedmom2626 mustela yazın iyiydi ama kışın inanılmaz kuruttu kızımın vucudunu. İlk doğduğunda bübchen almıştım o iyiydi . Hiç kurutmadı. Bu çok kuruttu
Enyes Mustela yenidoğan köpük şampuan konak karşıtı 8 ay gidiyor ilk oğlumda da kullanmıştım 55 tl fiyatı 8 ay için iyi bence oglum hiç konak olmadı
kevserk pyymamm dalin’in de uni baby’nin de içeriği hic temiz degil diye biliyorum ☺️ Mustela en guveniliri sanki ❣️
pyymamm kevserk mustela ve mınoris en iyisiymiş ama dalinleri daha sonra kullanırım diye aldım kampadayken
Beyzanurlina deletedmom2626 mustela aldm kuzum bide vucut losyonunu aldm zeytınyagı sıparıs verdık bide vucudunda kullancam
Mavispembis1_ Dalinle vs. Bizde yıkandık birşey olmadı diyen arkadaşlara şaşırıyorum gerçekten 🤷🏻♀️ O kadar kimyasala nasıl göz yumup kullanacaklar acaba. Mustela bütçemi aştığı için siveno aldım ben. 23 24 ₺ civarında fiyatları var. Kokusu çok güzel. Köpük başlığı olduğu içinde uzun gidiyor
Deletedmom0041 deletedmom2626 Biz 3 kardeş dalın ile büyüdük oğluma da dalın le kullanmıştım şimdi kızıma dalın kullanıyorum