deletedmom2626 Kızlar bi bunda karar veremiyorum sonuç olarak bebeğin cildine temas edicek müstela şampuan kullanmak istiyorum bende nasıl sizce. Siz neler aldınız kullanacaksınız.
Deletedmom0026 deletedmom2626 muhendisoglunun sayfasindan baktim babymall de ucuzdu hipp siparia verdim.
deletedmom2626 pyymamm mustela çok istiyorum bende fiyatı da baya yüksek ama herks çok memnun değer dimi fiyatı en azından ilk 3 ay kullanmak
kevserk pyymamm dalin’in de uni baby’nin de içeriği hic temiz degil diye biliyorum ☺️ Mustela en guveniliri sanki ❣️
aysenur4 deletedmom2626 klasık dalin gerek sampuanı gerekirse sabunu bizde öyle yıkandık hiçte bişe olmadı hiçbirimize
pyymamm deletedmom2626 arkadasım tavsiye etti banada cildi sorunluydu bebeğin iyi gelmiş. Zaten cok uZun süre gidiyomus bir yasında cocuğu en buyuk boy olanı hala bitiremedik dedi. Bende o yuzden bi kucuk boyunu aldım 30 tl bişeydi kampanya denk getirip hepsiburadandan sizde öyle alın ilk bebek kucukken kullanır sonra değiştirirsiniz ben öyle düşündüm
Mervemm Kadriye20 evet cok iyi o şampuan arkadaşım doktor bana dedi sende al bunu diye krem losyon fkanda al
Bilgeninannesi Ben Uni de karar kıldım. Başta doğal zeytinyağlı sabun diyordum ama gözüne kaçma ihtimali var 🤷🏻♀️