Dilekklc27 15+4 olduk 12 haftalik devlette erkek dediler 14 haftada ozelde de erkkek dedi kesin dedi bakalim degismez sanirim
demet35 Beybitooo benim 18 haftada gösterdi pipisini şok oldum :))) %100 erkek canım oğluşummm eşimle gönlümüzden geçen böyleydi valla inş seninde hayırlısı gönlünden geçen olur
Musel Beybitooo bizde 12+5 de erkek olduğunu öğrendik haftaya randevumuz var 15+1 iz şimdi korktum değişti deyince siz acaba öyle durum yaşarmıyız baya alışveriş yaştı 😟
Musel Beybitooo özele gidiyorum canım ben doktorum erkeğe benziyor dedi bacak arasını görünce erkek bu dedi benm bebek çok hareketli hiç durmuyo yerinde her yerini gördük valla😂
Yel282828 15de öğrendim bende kız dedi şuan 17 haftalikim ama degisirmi ki yorumları okuyunca şüphe oluştu icimde 🤗🤗
masalsii Yel282828 valla bende haftaya öğrenmeye gidicem doktora dicem %90 ihtimal değilse söylemeyin diye 😂 sonradan şaşırmaktansa bekleriz
Yel282828 masalsii benim.doktorumda 12 haftada hiç tahmin bile yapmadı 16 da kesin söylerim.dedi oyuzden eminim bakalim.hayirlisi
Beybitooo Musel özelin ultrasonu daha net gösteriyor büyük ihtimal değişmez benimki hep bağdaş kurdu zaten ondan da yanılma oldu 😂
Ask_H Beybitooo bende 18 haftalığım hep kız denildi ama herkes detaylıda değişebilir diyor 21. Haftada detaylı ultrason olacak bakalım kesinleşince artık almaya başlarız kesin de dedi ama bazen yanılabiliyoruz dedi doktor
Beybitooo Ask_H yanı pipisi olsa görürdüm değişmez dedi bana da saglikli olsunda herseyini beyaz alirim ben isterse doğarken yine değişsin 😂
Ask_H Beybitooo aynen sağlıklı olsun da canım en önemlisi bu zaten erkek kız farketmez bize 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah bizde beyaz alırız artık iyice kesinleşene kadar 😂