Beybitooo simsekkiz8 ben zaman kız dendi ne zaman dondu benimki de kıza dondu tekrar değişecek diye bisey alamıyorum 😂
demet35 Beybitooo 11.haftada %50 kız dedi 12. Haftada %70 erkek dedi dün gittim 18. Haftamdaydım %100 erkek dedi gördümde pipisini 🙈🙈 Allah benim gönlüme göre verdi inş seninde öyle olur canım ❣️
Mentuglale Aysglcnbz 13+5 benimde doktor %90 erkek dedi ama insan pek emin olamıyor hayırlısı bakalım 🤗
simsekkiz8 Prmanne 12de kiz dedi canim 80% ihtimalle hemde cok emin wekilde. 18 haftada gitdiim aa bu erkekmiw dedi😂😂😂 o an wok oldum hatta agladim 6 hafta az surec degildi benimcin cok baglanmiwdim kizimaa. Wimdi wimdi kabulleniyorum erkeyi
simsekkiz8 Beybitooo 12 de cok emin kizz dediii 18hafta 2 gunlugunde artik buyumuwudu tabiki net wekilde bu erkekmiw dedi kadin kendiside wokdu yanii
Beybitooo Tuceee sanmıyorum 16 dan sonra döneceğini artık bana bi erkek bi kız dendiği icin şüphede kalıyorum
Tuceee Beybitooo banada 16 da kesin erkek dedi şuan 18+1 iz Aralık 26da Detaylı ultrason randevum var iyice orda görünce kabul ederim sanırım
T_ak Bende sizin gibiyim 12 haftalıkken kesin konuştu ama insan yinede bekliyo şimdi 16 haftalık bakalım Çarşamba gidicez ne diycek😍
Ayse_58 12+2 de pipi gözükmüyor kesin kız dedi şuan 14+5 henüz gitmedim 15 gün sonra randevum var bakalım inşallah değişmez :)
Ozgesn Aysglcnbz selamlar 16+0 ❤️❤️ İkili tarama icin gittiğimde erkek dedi doktorumuz . Sonra sonuçları göstermeye gittim 13. Haftada yine erkek dedi ama öyle cok bisey almadım Yine de . Yarın kontrole gdcem 16+1 🙏 bakalım neler bekliyor bizi 🥰🥰