Zeynep_ilk Aozge yok ya 😔Dün gittim gene öğrenemedim üçlü test yaptırdım sadece arkası dönük diyo çok terbiyeli çocuk herhalde ❤️😂😂😂önünü bı türlü dönmek bilmedi 😂😂😂
Busr_Akbay Islim123 benim bebeğimin eşi de önde olusmus.. Düzelmesi için ne yaptınız neler önerdi doktorunuz ?
Islim123 Busr_Akbay canım ben iki hafta tuvalet dışında kalkmadım birde doktorum cinsel ilişkiyi yasakladı uydum ona daha sonra progestan lekelenme bitene kadar devam ettim 5 haftada yukarı çıkmış
demet35 Beybitooo benim 18 haftada gösterdi pipisini şok oldum :))) %100 erkek canım oğluşummm eşimle gönlümüzden geçen böyleydi valla inş seninde hayırlısı gönlünden geçen olur
simsekkiz8 Prmanne 12de kiz dedi canim 80% ihtimalle hemde cok emin wekilde. 18 haftada gitdiim aa bu erkekmiw dedi😂😂😂 o an wok oldum hatta agladim 6 hafta az surec degildi benimcin cok baglanmiwdim kizimaa. Wimdi wimdi kabulleniyorum erkeyi
simsekkiz8 Beybitooo 12 de cok emin kizz dediii 18hafta 2 gunlugunde artik buyumuwudu tabiki net wekilde bu erkekmiw dedi kadin kendiside wokdu yanii
Busr_Akbay Islim123 benim sadece bir gün lekelenmem oldu o gün de doktora gittim hemen. Progestan verdi sabah akşam o günden sonra lekelenmem olmadi. İki hafta sonra kontrole gitcem inşallah düzelmiştir benim ki de 🤲🙂
Aozge Zeynep_ilk en onemlısı saglık kesınlıkle hayırlısı olsun hakkınızda Rabbım gonlunuzr göre versin 😍
Bsgl Haftamda erkek gibi görünüyor dediler 16. Haftamda kızım oldugunu öğrendim nasipse 14 mayısta doğumumuz gerçekleşecek tabi bu zaman bebişe bağlı 😊
Yel282828 masalsii benim.doktorumda 12 haftada hiç tahmin bile yapmadı 16 da kesin söylerim.dedi oyuzden eminim bakalim.hayirlisi
masalsii Yel282828 evet bizimkide aslında daha iyi net olur kafamız karışmaz ☺️ Haftaya inşallah gösterir miniğim bakalım