Caglaaa1305 Genc_anne_adayi seninde gözün aydın canım. 10 du ilk bir gün içinde 20 oldu bizzde kan uyusmazlıgı ve bebek erken dogan oldugu için birden arttı aynenn canım bende senın gibi yapıyrm bazen göğüs bazende almıyor sagıyorum inş bizde atlatırız
Haticebirece Caglaaa1305 oda nasıldı tek kişilik değil mi acaba bide eşiniz yanınızda olabilir demi sancı anında sıcak duş imkanı var mı odada
Caglaaa1305 Mucize_istiyorum22 duydum canım ama bebek geliyor yapcak birsey yok dedi doktorum bekletmek bebegı tehlikeye atmak olur deyınce dahada kokrtum
Mucize_istiyorum22 Caglaaa1305 Bnde 35+5te suyum patladı öyle gittim hataneye kaçış yok dedim icimden artk doğum olcak ama küçük diye endişelydim
Caglaaa1305 Sirin_beyza canım bebegın eşi asagıda değildi acılma kanaması ve bebek baskı kanaması dediler böyle pembe ve her acıklıga bakıldıgında ebenın elinde görüyordum kahve rengi kesik kesikti
Esra29 Gecmis olsun canm bnde 35.hftadayim bizimde kan uyusmazlgimz var korktum erkn olabilirmi diye hayrlisi bkalm hakkimizda😊
Haticebirece Caglaaa1305 gözünüz Aydın olsun Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben de Van’da yaşıyorum doktorunuz kimdi acaba, bide sancılara bağırmadan dayanmak mümkün mü ben heralde en çok buny merak ediyorum ☺️
Caglaaa1305 Haticebirece lokman hekimde ahmet bey son sancılara bagırmadan ve aglamadan pek mümkğn değil ama allah yardım ediyor inanın
Caglaaa1305 Haticebirece evet odalar cok guzel cok büyük tekli eşim yanımda duş imkanıda var sadece yemekler cok kötü Allah gunah yazmasın
Seydasel Kusura bakmayın merakımdan soruyorum ishaliniz devam etti mi başlangıcta gün içerisinde, yoksa bir kere mi oldu?
Caglaaa1305 Hzlysbs beyhan abe var yaslı cok tatlı o ilgileniyor herkeale biraz sert ama☺️Sonlara dogru nts yi söküp atınca azarı yedim😂 Doktorum ahmet melih
Hzlysbs Caglaaa1305 biz de Ahmet Melihe gidiyoruz .doğumhanede çalıştğı özel bi ebe var mı .yoksa o gün hangi ebe oradaysa o mu doğuma giriyor