Hzlysbs Caglaaa1305 biz de Ahmet Melihe gidiyoruz .doğumhanede çalıştğı özel bi ebe var mı .yoksa o gün hangi ebe oradaysa o mu doğuma giriyor
Caglaaa1305 Hzlysbs yanı okadar bilmiyorum canım ya ama sanırım 2 ebe var onları gördüm hanı o gece hangisi nöbetciyse o bence özel ebesi yok sanırım
Bgz_123 Caglaaa1305 çok geçmiş olsun gözün aydın canım senden 1 gün sonrada bnde dgum yptım erken doğum 36 hftalıkyık bizde ve bzmde sarılık tehlikemiz var yarın kntrole gitcez inşlh değrrleri düşmüştür
Elifeminask Caglaaa1305 cok guzel bi dogjm hikayen var ben 12 haftsligim vakti gelince rabbim bana ve tum doğuracaklara nadip etsin. Bebegin size hayr huzur getrsin Allahim korusun
Caglaaa1305 Sedatadik yanı tam acıklık olsada atılabiliyor ki bazem cocuk yırtıyor cıkarken tam benım nasıl inan sormadım
Esmayusuf33 Caglaaa1305 hayirli olsun canm benimde kan uyusmazligim var esimle ignede yaptirmistim kan uyusmazligi sarilik mi yapiyor
Caglaaa1305 Esmayusuf33 bendede vardı canım yaptrdım bende 28. Hastada ama bebek doğdugunda baba kan grubu olunca sarılıgı tetikliyormus ani yükselip ani düşüyor sarılık nırmal sarılıga göre
gezentianne Caglaaa1305 Allah analı babalı büyütsün ve geçmiş olsun, Kızınızın kan grubu babasının grubundan mı? bu yüzden mi hastanede yatıyor?
Prenslerim Çok geçmiş olsun kuveze girdi mi bebeğiniz ben 34+3 um doktor her an alabilirim kuveze girer diyor çok korkuyoruz rabbim sağlıklı bir şekilde evinize dönmeyi nasip etsin sizede
Caglaaa1305 Prenslerim girmedi fakat yüksek sarılıgı var hastanedeyız canım allah sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah
Habibegnc Caglaaa1305 masallah canim allah anali babali buyutsun bugun otibaryle bende 35 oldim hemen ilgimi cekti🤦🏻♀️🤦🏻♀️ masallah kilosuda iyi gelmis
Caglaaa1305 Habibegnc sağ ol canım doğmadan önce ultrasonda 2800 dü 200 grm oynadı canım genelde öyle oluyormuş