• Doğum
  • 4 cm açıklık, sancı yok 😨yardım

Monna bnmde onlar uzun zamandr var ama hiç açılma yokmuş 😕 açılma için birçok şey söylüyorlar ama sancı için bilmiyorm umarım bilen biri vardr

Seyda- Benim öyle belirgin bir belirtim olmadı,sadece kasığımın sağ tarafında bir sızı vardı.Açıklıktan değil de bebek kanala tamamen yerleştiği içinmiş o sızıda.

Monna benim 3 cm acikligim vardi sancim yoktu kendi istegimle suni sanci alip dogum yaptim 40+1 de sizde suni sanci talep edebilirsiniz bence😊

Monna bu kadar ayni olur. 38+6 da hic sancisiz 4cm acikligim varmis. Yüzünü hebüz cevirmemis dedi doktorum. Cevirmis olsaydi yatisini yapardim dedi. Bugün yarin dogurursun dedi ama ne dün ne bugün gelmedi. Ara ara adet dancisi giriyor ama düzensiz. Bizimkide 3500 olmus. Persembeye kadar gelmezse suni verecek 🙈

Monna benim öyle olmuştu 41. Haftada 3 cm açıklık vardı ama hiç sancım yoktu benim haftamda baya geçtiği için biz mecburen suni sancı ile doğumu başlatmıştık

Demetdemircioglu o da ilk kızımda direk sıfır sancıyla günüm geçtiği için suni almıştım mahvolmuştum 😢 ama bunda kendi sancım da var heralde o yüzden suni alsam da süreç daha mı kısa olur

Meinwunder aa aynı gerçekten 😅 benim yüzle ilgili bişey demedi ama çok yukarıda hala dedi. Doğumda iner mi bilmiyorum. Sanırım yukarıda olması da sorun

Bilge80 muhtemelen günüm geçse bana da öyle yapardı çünkü kızım öyle olmuştu. Sanırım günüm daha var diye direk yatış yapmadı

Monna zaten doğum olcaksa sunni sancı verirlr ya da beklerler sancı gelmesini cnm ultrasyondaki kilo ile doğunca kilo farkli oluyor ayni doğmuyor yani kizimda 3.5 dendi 2.800 doğdu kizim

Meinwunder maşallah ya darısı bana haftaya gidicem bende nts de sancı çıkmıyor ama iki gündür gece gündüz çok kasılıyor baya artttı kasılmalarım kendini çok fazla belli etmeye başladı inş doğumun habercisidir

tugbadm inşallah canım valla bende hala bekliyorum. Sancı nst de yok ama geceleri giriyor düzensiz. Doğuralım artık yaaa 😂😂

tugbadm yok ağrım yok. Baya rahatım o yüzden çok ümitli değilim geleceğinden 😞

Monna ben hiç zorlanmadim suniden belki bunda farkli olur 8.5 8 gibi takildi 16.20de dogum yaptim 1 1.5saat anca sanci cekmisimdir oda suyum patlatildiktan sonra cektim