pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahahha Vallahi öyle ama bacım ben sigara içinde hayatta bırakamam diyordum ama öğrenir öğrenmez paketi attım😍 sağ gösterip sol vuruyorum 😂😂😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahahaha aman sus sakın deme 🤦♀️ 😂 Ben gel Nisan gel diyorum sende gel Ocak gel de😍😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi 🤣 çok heveslendim ama ağzım sulandı öpme koklama diyince minik adam çok bal snçta... gel ocak gel💙
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Aynen hahaha ama kendini sakın kobay gibi düşünme sen bizim öncümüzsün yürü be kim tutar seni😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi 🤣🤣🤣 ver coşkuyu ben sizin yol göstericiniz ben sizin öncünüz ben sizin herşeyinizim beni sizler var ettiniz ben sizlerle varım😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Haberlere çıkıyomuşuz düşünsene azmettirici sen yapan ben 😂 İstedik oldu sizde yapın😂😂😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi hahahahahhaha varya öyle bir kahkaha attım ki içerde çocuğun sektiğini hissettim😂😂😂😂😍
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi bu gazlarla normal doğurup teşvik etmek farz oldu çık oğlum yukarı 🤣 yol göstercez teyzelere durma aşağılarda🤣🤣🤣
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Seans yaparız İşte ne güzel Doğum koçu oluruz Hahahaha 😂 Para da kazanırız ohhhhh💃💃😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Herkese yedirme kız paşamı izin verme sakın 😂 Yanına yaklaşanın vur ensesine 😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Şen şakrak Doğum yaptırırız bence keşke yakın olsaydık güle güle doğururduk herhalde 😂😂😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi kız hiç yaklaştırırmıyım 🤨 ezerim hepsini sinek gibi ben yaptım benim oğlum heveslenen yapsın sevsin😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Ne zorluklarla doğurdum ben onu biliyomusun diye başlarsın zaten yaklaştığına pişman olur😂 Ben eşime bile diyorum senin sakalların var çok yaklaşmak yok diye 😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi 🤣 sen bana ben sana gelirdik bi bakmışsın doğurmuşuz uff keşke yakın olaydık sen sancılandıkça atardım oğluşla göbeği🤣 bişeyde edemezdin doğurunca kaçardım🤣🤣🤣