pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Ne zorluklarla doğurdum ben onu biliyomusun diye başlarsın zaten yaklaştığına pişman olur😂 Ben eşime bile diyorum senin sakalların var çok yaklaşmak yok diye 😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi 🤣🤣🤣ben bi karabiberm yuvarlanır giderim ohhhh yandan yandan💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Bi yandan da kestirmek istemiyorum😂 Bugün dedi keseyim hava alsın yüzüm biraz.. Şimdi kes bebek Doğunca sakallı ol babasını çirkin görmesin dedim bozuldu😂 Sakalsız hiç sevmem 😂😂😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Bebiş doğunca kestirir sevmiyosan sen ne yapar Ne eder kestirirsin zaten 😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Onlar da içerde zıplıyor sabahın köründe uyandırdı beni göbecik atalım diye zilli 😂😂😂😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi kesmiyo anam kesmiyo seviyomuş🙄 bende doğumdan sonra saç kestirip boyatacağım için beni karıştırmadın sende karışma dicem🤣
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi 4te uyandık bizde🙄 oyy oyy bi çocuk 4te neden uyanır anlamıyorum yatırmadı beni
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Bizimki de sabahın köründe ç balık gibi bi o tarafa bi bu tarafa gitti geldi😂 Çok ilginç ben çok net hissediyorum ama dışardan karnıma dokunan anlamıyor 🤷♀️
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi bize özel çünkü çatlasınlar😍😍😍 bzmki dışardan bakınca eğilip bükülüo☺☺☺ Hisse gerek kalmadı izliorz🤣 darısı sna cnm
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Yaaaaa yerim😍 Amin canım İnşallah yaaa hep videoya çek o hallerini izletirsin😍
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi çok uyanık çok tlf elime aldğm gbi duruo beklio🤣 ben nasıl dalıorm tekrar başlıo yakalamak çok zor
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Ahahahha kız bizimki de ultrasonda kamerayı açmadan önce zıp zıp zıplıyor Ne zaman ki eşime hadi kamerayı aç diyorum sakinliyor inadına yapıyor resmen uuuuu aynı babasına çekmiş o konuda huysuz inatçı hahahahah 😂