Sesem Cansuacar ayyy bunları okudukça çok mutlu oluyorum kendimi duvarlara vuracaktım bi ara nedir bu kadar kilo almak diye 😀
Hacerevgin Mervemm hilobero bende 4 kilo almistim simdi 22 haftalik oldum ve 12 kilo aldim boyle boyle gidiyoruz bakalim yalniz degilsin😅🥰
Mervemm Hacerevgin 🤣🤣🤣 kiz valla ben 16 haftalık oldum 4 deyim hala inşallah fazla almam bu ay 600 grm almisim ilk 3 ay 3 kilo aldim
Sesem Cansuacar 21. Haftadayım 13 kilo aldım bende artık evin içinde karınca gibiyim hareket olsun diye iş çıkarıyorum ama bünye meselesi sanırım yinede alıyorum 😀
Cansuacar Sesem evet bünye meselesi bende çok hızlı kilo alıyorum ama yapicak birşey yok can boğazdan gelir ye gitsin😂ben yiyorum yatiyorum yiyorum yatıyorum 😂dışarı çıkınca başım cok ağrıyor 😂
Deletedmom099 Sesem kız naptın nasıl aldın o kadar ben 20+2 deyim 4 kilodayım ama aynaya bakınca 10 kilo almışım gibi geliyor panda gibi yuvarlanıcam 😩 kaç kilosun şuna sorması ayıp 🙈
Sesem Cansuacar ahhahahahha dışarı çıkma isteğim hamilelikte son buldu çıksamda sizin gibi bir şey bulup evde yatmak istiyorum 😀
Betttt Ilknur-gugumcu ben 20 aldımda arkadaşım 38 kilo almıştı😂 ve ne gebelik şekeri nede tansiyonu vardı
1meleek Ilknur-gugumcu hamileliğim boyunca 10 kilo aldım kızlar emin olun bebek doğduktan sonra emzirme evresi bebek uyuduktan sonraki rutin işler falan hiç yerinize oturamıyosunuz ve bütün aldığınız kilolar gidiyo benim öyle oldu 💃