FSCMK Ilknur-gugumcu valla 69 la hamile kaldım doğumuma 2 hafta vardı tartıldım 87 kiloydum gerisini sen düşün şimdi 82 kiloyum 76 ya kadar inmiştim ama emzirmekten tekrar aldım
Adana01 24+3🌼 11 kilo.. Ama hc kilo almıs gibi br yanım yok vucudmun kadın oluşunu hissediyorum zayıf kuru birseydim liseli gibi. 🤣 Suan toparlandım mutluyum 🤪🤗
Gamm Ilknur-gugumcu bu ne ya kimse şişmemiş bi tek biz mi yiyip yiyip şiştik 😂 29+3 hafta 16 kilo aldım 😂
Gzrilknur ds06 sana mı soracağız. Kim ne kadar aldıysa yazmış işte. Bünye meselesi. Sen niye kafanı yoruyorsun 🙄😏😏😏🤦♀️
Gonca3462 Valla kilolu başlayanlar yani ben🙈 daha az kilo aliyo yağ depoları dolu diye😄 30+5 3 kilo aldım hepsi çocuğa kendime almadım şükür
AbrahamH Gonca3462 iyi de bebegin ihtiyacı olan şey yağ değil besin. Sizin yağ depolarınızı değil kalsiyumunuzu mineral ve vitaminlerinizi tüketin ki bu da kadın için kemik erimesi riski olusturuyor ilerde. Takviyr almissinizdir belki yada beslendiginiz halde almamissinizdir ona bisey diyemem tabiki ama yag dokunuzla alakali bi durum degil
Nebahathumeyra İlk hamileliğimde 25 kilo aldım 2. Hamileliğimde 23 kilo aldım ilkin de 38 de ikincisinde 36. Haftada doğurdum . 40 ları görseydim rahat 30 kilo alırdım 😊😊 6 ay oldu dopum yapalı şuan 60 kiloyum boğum da 1.73 😊😊😊
Sherylady Nebahathumeyra sanırım bulduğum en dürüst yorum sizinki burada. ♥️ Maşallah boyunuz kilonuz harika nazar değmesin!
AbrahamH Bebisim_1208 pek sağlıklı bi kilo artışı olmamış. Muhtemelen baya kusup kilo verdiniz. Dua edelim inşallah sağlıklı olsun kuzucuk