Saadetdgn Murphy benimde Ağustos un ilk haftası Doğumum şimdiden alsak şampuan bebek yağı ıslak mendil falan sıkıntı olur mu acaba tarihlerinde
merwwe Saadetdgn benimde ağıstosta bişey olmaz kızlar onlar uzun süre kalır bende aldım hepsinden ıslak mendil şampuan
1987gokce Saadetdgn Murphy kızlar ürünlerin arkasında bir ibare yer alır mesela 12 m diye yani 12 ay =month ingilizcesi kapak açıldıktan sonra diye yazar. Açmadığınız sürece bişey olmaz ama açtıktan sonra arkasında yazan ibare önemli ona bakın. Umarım anlatabilmisimdir 😊
Deletedmom05 Saadetdgn temmuzda benimde ben aldım. Sonuçta sabun yani ne olabilir ki son kullanma tarihleri de geçerli
Kimyagercik Deletedmom05 yenidogan islak mendil alt acma ortusu dalin sabum ve kulak pamugu aldim .. ama uni sampuanda alsam mi kararsiz kaldim 🙂 almistim onceden sampuanda 🙂
Deletedmom05 KbraGndz valla aşırı derece çok olmuyor sınırlı sayida. Mesela sampuandan 10 tane ya vardı ya yoktu diğer ürünlerde öyle
Snamp Bizim burda kimse almamış herkes aktuel urunler cuma günleri geliyo diye ogune endekslenmisler 😁😁😁
Ozgesah355 Deletedmom05 cinsiyet belli olmadan 2 adet tulum 1 tane hastane çıkışı aldık eşime kalsa bakım minderi falan alıcaktı 😍😂
Ozgesah355 KbraGndz kıyafet de vardı geçen hafta onlardan bahsediyorum ben bidaha mı gelmiş yeni ürünler
Ozgesah355 Snamp aaa şok içerisindeyim ya ben eylülün ilk haftası doğumum olcak inşallah erken mi alsam falan bişey olur mu acaba