Deletedmom05 Dalin urunlerinin hepsini aldim🐣🐣 Bebek bakim ortusu uni baby'n de urunlerini aldım. Bebe yağınıda kaçırmayım dedim 😍😍
yhilalcaglar Deletedmom05 bende nasiplendim bim ganimetlerinden 😂 ıslak mendil alt açma şampuan deterjan ne bulduysam aldım 😂😂
Kimyagercik Deletedmom05 yenidogan islak mendil alt acma ortusu dalin sabum ve kulak pamugu aldim .. ama uni sampuanda alsam mi kararsiz kaldim 🙂 almistim onceden sampuanda 🙂
Ozgesah355 Deletedmom05 cinsiyet belli olmadan 2 adet tulum 1 tane hastane çıkışı aldık eşime kalsa bakım minderi falan alıcaktı 😍😂
Murphy Kızlar son kullanma tarihleri oluyor mu ürünlerin , ıslak mendilin benim doğumum Ağustos’ta da
Saadetdgn Murphy benimde Ağustos un ilk haftası Doğumum şimdiden alsak şampuan bebek yağı ıslak mendil falan sıkıntı olur mu acaba tarihlerinde
1987gokce Saadetdgn Murphy kızlar ürünlerin arkasında bir ibare yer alır mesela 12 m diye yani 12 ay =month ingilizcesi kapak açıldıktan sonra diye yazar. Açmadığınız sürece bişey olmaz ama açtıktan sonra arkasında yazan ibare önemli ona bakın. Umarım anlatabilmisimdir 😊