HabibeGlrmr Şampuana baktımda simdi 2020 yazıyo son kullanım tarihi için almak isteyenler düşünebilir bence 😊
Deletedmom05 Saadetdgn temmuzda benimde ben aldım. Sonuçta sabun yani ne olabilir ki son kullanma tarihleri de geçerli
Deletedmom05 KbraGndz valla aşırı derece çok olmuyor sınırlı sayida. Mesela sampuandan 10 tane ya vardı ya yoktu diğer ürünlerde öyle
Selver58 Deletedmom05 aldım valla kullanıcam ama sadece deterjanla yumuşacık olursa gerek kalmazsa kendime kullanırım 😂
gulcins Bende dalin toz deterjan,uni baby bebek yağı,unibaby yenidoğan ıslak mendili ve yenidoğan şampuanı,unibaby yumuşatıcı ve alt açma örtüsü valla işte ne bulduysam aldım bunlar vardı 🙈 haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim iyi oldu aldım kurtuldum
gulcins Deletedmom05 sağol Teyzesi hepsi mis mis koksunlar güle güle kullansınlar sizden duymasam asla haberim olmazdı e mecburen alınacak şeylerdi de çok iyi oldu tekrar teşekkür ederim
Deletedmom05 gulcins Canım benim ne demek Bilgilendirmek biseyler öğrenmek için buradayiz. Ne mutlu bana😚😍
Minikmucizemmm Deletedmom05 valla ben ne geldiyse aldım 😂 Dalin şampuan unibaby şampuan unibaby ıslak mendil yumuşatıcı sakin deterjan normal sabun alt açma yağ herşeyi 😂😂😂