spiker_anne sukranaslier Ahhh ahhh hemde nasıl göğüs uçlarım iyice çıktı irileşti duşta su değine bile çok acıyor nemledirici sürüyorum sürekli 😭
sukranaslier spiker_anne aynı bende gecen gün iç çamaşırımın ici sapsarı olmuş haftaya cuma görüş günümüz var doktora soracam
spiker_anne Sinemozdem ilk 15 te hissettim seyirme şeklindeydi öncesinde de bazen kalp atışı gibi olurdu 17 den itibaren netleşti iyice şimdi tekme ve hareketleri ayırt ediliyor eşimin eline ve sesine tepki veriyor ❤👼
Sinemozdem spiker_anne yok ben geçen hafta 2 kere seyirme gibi hissettim galiba onun dışında olmadı hiç yaa bende mi anormallik acaba?
Tugbaa_09 Sinemozdem ilk hamilelik mi sizin genelde ilkler geç hisseder yada böyle nabız atması gibi göz seğirmedi gibi olur cnm 😊
Sinemozdem Tugbaa_09 ilk hamileliğim evet ama 2 defa seyirme gibi hissettim galiba onun dışında olmadı hiç
busra0101 Tugbaa_09 17. Haftaya yeni girdim elimle gece gündüz takip ediyorum ama sadece nabız atışı gibi bişi hissediyorum çocuk muymus yani o ? :)
spiker_anne sukranaslier Akıntı bende de çok var sordum doktora üşütme olabilir dedi ayaklarınızı hep sicak tutun azalıyor akintınızı peçeteden kontrol edin orda sapsarı biseyse o farklı iç camasirda kendiliginden sararıyor
spiker_anne Sinemozdem Bedenden bedene değişiyor zaten bizimde çok düzenli değil öyle hareket ederse hissediyoruz takip edemiyoruz çok yakında başlicak sizin hareketler❤❤❤❤
Gamze0144 Sinemozdem evet çogu gitti azi kaldi😍korkuyla karisik heyecanlardayim.ufak tefek hazirligimiz kaldı büyükleri bitirdik😊
Gamze0144 Sinemozdem benim 25 haftalikken erken dogum riskim olustu.dktrum herseye hazirlikli ol dedi.ayni hafta butun hazirliklarini bitirdim.ufak tefek biseylerimiz kaldi sadece
Gamzenur60 Sinemozdem benimde oğlum olucak Allah nasip ederse. Benimde hep sağ tarafimda bi gaz patlaması baloncuk patlaması gibi oluyo. 2.hamileliğim benim 14.haftadan beri hissediyorum ben
Bebegimbenim3 Sinemozdem 35+4 den selamlar ben de o haftalarda gun bitiremiyorudm suan bu postu gorunce yazmak istedim.saglikla gelsinler ınsalalhhh
Sinemozdem Bebegimbenim3 ayy evet resmen günler geçmek bilmiyor daha yolun başındayız nasıl geçicek bilmiyorum:)
Merve_kucuk Sinemozdem 17+1 🙋🏻♀️ cinsiyetimiz erkek 💙 Hareketlerini hissediyorum 😍 13 aralığa randevu aldm ama duruma göre hareket edeceğim ☺