Sinemozdem Kızlar 17. Haftadan merhaba, nasıl geçiyor hareketler hissediliyor mu? Kontroller ne zaman?
Gamze0144 Sinemozdem biz 29 haftalik lahana büyüklüğündeyiz😊sizden büyüğüz ama posta katilalim dedik 😍
asyaa15 Sinemozdem 17+2 yiz. Dün gittik dr a . 😊 cinsiyetimizi öğrendik oğlum olacak inşallah 💙 cok şükür hersey normal. Ben 15 den beri sag tarafmda hissediyodum halada aynı o şeklde hissediyorum 😊18 ve 22 hafta arasında büyük ultrasyona gidecegm inş. Artık ufak tefek bseyler almaya başlarız herlde diyorum 😊😁
Gamze0144 Sinemozdem evet çogu gitti azi kaldi😍korkuyla karisik heyecanlardayim.ufak tefek hazirligimiz kaldı büyükleri bitirdik😊
Sinemozdem Mervezumra hmm ondan ozaman ben 2 kere kahvaltıdan sonra seyirme gibi 5/10 snlik bşy hissettim ama bebek mi anlamadım
Ruhsuz asyaa15 Asya merhaba kac gündür seni arıyorum 🤗😊😊cinsiyetin erkek hayırlı olsun seninle aynı günüz paylaşımlarını göremiyordum benim eski yazışmalarda buldum ben de 7 Aralık ta detaylı ultrasona girince öğrebeceğim nasipse 🤗 daha önce hiç cinsiyet tahmininde bulunmuşmuydu doktorun.. ALLAHIM saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin İnşAllah 😘 🤲
Sinemozdem asyaa15 Benim de oğlum olacak bu sene oğlan senesi bence🤗 bende ilk günden beri sağ tarafında hissediyorum hala da öyle önceden batma gibiydi şimdi yukarı çıktıkça batma kalmadı heralde. Bende 9 aralıkta gidicem kontrole detaylı ultrason için tarih verir heralde
asyaa15 Ruhsuz aa evet bikaç kez bende baskmıstım senin yazmalarına ama kaybetmiştim 😊 12.haftada %70 erkek demişti . Ve dün erkek dedi. Çin takvimindede erkek çıkmıstı bnm. Öğren mutlka haber et bana. 😊 hayırlısıyla inşallah ne zaman gideceksn
Gamzenur60 Sinemozdem benimde oğlum olucak Allah nasip ederse. Benimde hep sağ tarafimda bi gaz patlaması baloncuk patlaması gibi oluyo. 2.hamileliğim benim 14.haftadan beri hissediyorum ben
MinnieMouse Sinemozdem bebek batma hissi gibi mi geliyor? Ben de 7+2 deyim kasigimda sag tarafta igne batmasi hissi oluyordu bir haftadir simdi iki gundur solda da oluyor
asyaa15 Sinemozdem aynen 17 haftalar 18 hafta araları hrp erkek nadir kız a dek geldm.😊 Hayırlısıyla inşallah gelsinlerde 😊 bikaç kız hediyemiz vardı bizim cnkü herkes kız bekliyordu erkek baya süprix oldu cnkü eşimde bende kız a daha cok düşkünz ondan sanırsam 😊 hayırlısıyla kucagına al inşallah bseyler almaya basladınmı
Ruhsuz Sinemozdem aslında gitsem öğrenirim ama detaylıya az kaldı 7 Aralık onu bekliyorum 🤗😍Eşim özele gidip öğrenelim dedi ama bu kez cok sabırlıyım şaşırdım kendime😂😂
sukranaslier spiker_anne gönül hanım benimde 19 haftalık göğüslerim çok sızlıyor uclarına dokunamıyorum bile sizinde öyle mi
Sinemozdem Ruhsuz valla ben dayanamazdım muhtemelen 12. Haftada söyledi dr zaten.ayda 1 mi gidiyorsun kontrole
asyaa15 Ruhsuz bende fazladan bekledim sabrla yoksa 15 de flan öğrenebilirdm gitmedim bekledm en iyisi hem daha büyüyor yanılma payları düşük oluyor. 😊 ben dr a kagıda yazdırdm bana sölemeyin dedm baloncuya gittm kagıdı vrrdm balon yaptırdım akşamda eşim gelince bikaç arkadasla hep beraber öğrendik güzel oldu 😊😀 eşim kız bekliyordu içinden düşen kagıtlara döndü döndü kac kez baktı acaba yanlısmı diye 😂 komik duygusal bi andı 😊
Ruhsuz Sinemozdem evet ayda 1 doktor sıkıntı yasamadıktan sonra 1 aydan 1 aya gel dedi 25.haftadan sonra 2 haftaya düşürürüz dedi kontrolleri
spiker_anne Sinemozdem ilk 15 te hissettim seyirme şeklindeydi öncesinde de bazen kalp atışı gibi olurdu 17 den itibaren netleşti iyice şimdi tekme ve hareketleri ayırt ediliyor eşimin eline ve sesine tepki veriyor ❤👼
spiker_anne sukranaslier Ahhh ahhh hemde nasıl göğüs uçlarım iyice çıktı irileşti duşta su değine bile çok acıyor nemledirici sürüyorum sürekli 😭
Tugbaa_09 Sinemozdem ilk hamilelik mi sizin genelde ilkler geç hisseder yada böyle nabız atması gibi göz seğirmedi gibi olur cnm 😊