pamuksekerinannesi Rabia88 Ben eşiminde Benimde ismimiz G harfi ile başlıyor diye Güneş istiyordum.. Ama rüyamda Amine Hüma diye ses duydum 3 kere sabah uyanınca direkt dedim Amine Hüma olcak😍
Rabia88 pamuksekerinannesi yigenimin adı da Amine 😍 Huma nin anlamı çok güzel bizde hafta sonu bi Güneş diye geçirdik aklımızdan ama yine kaldı keşke bende rüyamda görsem de artık adı netlesse
Esraz Bende rüyamda. 3 tane isim duydum ama birini hatırlıyorum hüda Nur ama ağır gelir diye düşünüyoruz buğlem berra koyucam
pamuksekerinannesi Esraz hüda nın anlamı ne? Bence rüyanda gördüysen koy vardır bi hayrı.. Ama tabiki sen bilirsin
BusRAmazan benimde 26 haftalık ama bqn pek hareket etmiyor arada 2.3 saatte bı ediyor sonra yine yok böyle olanlar war mı bnde çok korkuyorum bişey oldu die 😣
Prensm BusRAmazan 🙋 Bende öyle olmuştum yorulduysan olabilir çikolata ye sol tarafına yat hareketleniyor😍 bolca dinlenmek şart👍
Prensm BusRAmazan Benimde hemde 26 haftalıkken ☺ Geçen hafta şimdi 27 olduk ogün biraz ev işi yapmıştım yorulmuştum🤦🏻♀️ Dinlenince hareketlenmişti oğluşum❣☺
Rabia88 BusRAmazan bende çok korkuyorum resmen ağladım şimdi ama hala hareket yok çikolata falan da yiyorum sanırım bizimkini tatlı etkilemiyor 22+3 deyiz
BusRAmazan Prensm ewd bqn biraz yoruldum ondan mı bilmiyorum çikolata yatıp yatıyorum o an biraz hareket sonra yine yok 😣
SedAbdurrahmanBeyter Benimde kzım olacak ben 14 haftada hissetmeye başladım gittikçe daha da belirginleşiyor çok hareketli maşallah kzım yerinde durmuyo 22. Haftadayım şuan
BusRAmazan Rabia88 bnmkinede pek etki etmiyor sanırım. Az bişey oynuyor sonra yine yok. Ya bnde korkuyorum acile qitsem mı qitmesem mı bilmiyorum.
Hazelkuru Prensm 😂😂😂 bende 28+5 haftalık hamileyim kızımın her hareketini hissettiğimde çok güzel tekme atıyo diye ağlayasım geliyo bazen de gülüyorum 😂😂 Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın sağlıkla kucaklarımıza alalım