BusRAmazan Prensm ewd bqn biraz yoruldum ondan mı bilmiyorum çikolata yatıp yatıyorum o an biraz hareket sonra yine yok 😣
BusRAmazan Rabia88 bnmkinede pek etki etmiyor sanırım. Az bişey oynuyor sonra yine yok. Ya bnde korkuyorum acile qitsem mı qitmesem mı bilmiyorum.
Sinemm BusRAmazan kaç saatte o hareket etmiyor benim 28 haftalıkken 7.8 saat hareket etmedi hastaneye gittim ultrasindada etmedi serum takıldı serumdan sonra etti yoğrulduysan filan olabilir veya Allah korusun suyu azalmış olabilir aklında kalacağına git doktora bence
Rabia88 BusRAmazan valla bugün bende pek hissedemedim gidip kötü bişey duyarım diye korkup Dr a gitmedim 😞
BusRAmazan Sinemm 3.4 saatte bı ediyordu çok şükür akşam kıpır kıpır başladı yoksa qidicektim hastaneye
Prensm Korkmayın kızlar sabredin dinlenin hareketlendiğini göreceksiniz bende yaşadım geçen hafta☺ Ama içiniz rahat etsin istiyorsanız gidip kalp atışını dinleyebilirsiniz ☺☺
pamuksekerinannesi Rabia88 Ayaklarını göbişimize doğru değil de arkaya doğru verince hareketlerini hissedemeyebiliyomuşuz.. Doktorum öyle demişti☺🤗
BusRAmazan Sinemm aynen çok şükür yoruldum sanırım sbhtan ondan mı olduysa artık akşama kadar yatıp dinlenince akşam baya etmeye başladı. Korkuttu beni kızcem
Rabia88 pamuksekerinannesi çok sağolun belki öyledir ama sanırım bizimki babaci dün korkudan ağladım durdum gece eşim elini koyduğu gibi hareket etti bu sefer sinirden ağladım 😂😂
1PrensAnnesi Benim oğluş tembel azıcık🤣 çabuk yoruluyo oynuyo oynuyo bianda uyuyakalıyo😍😍😍 doktorumda ağır kanlı bi bebek diyor zaten