melegin-annesi Kubraa23 benim oğlum 4 aylık şuanda be doğduğundan beri kıyafetleri unıbaby sıvı deterjanla yıkıyorum hiç sorun yaşamadım toz deterjan denedim bir yıkamada çamaşırda tuhaf bir kalıntı oldu sıvıyla devam ediyorum 🤗
melegin-annesi Kubraa23 valla canım ilk yıkamaları da şimdiki yıkamaları da hepsini unı baby sıvı deterjanla yaptım yapıyorum da hiç sorun yaşamadım ama sizde ne olur nasıl olur bilemem 🤷🏻♀️
37aysgl Kubraa23 baby me granülle yıkadım canım ben uni baby yumuşatıcı kullandım kokuları güzel rahatsız edici değil
37aysgl Kubraa23 hayır canım niye zararlı olsun çevremde yıllardır kullananlar var bi sıkıntı çıkmadı bizim kullandığımız gibi değiller zaten uçuyo kokusu
aysenur4 Kubraa23 walla ben hepsi bıradadan uni baby aldım heö deterjanını hem yumusatıcısını ekonomık paketlerdi ve baya uyguna aldım kullanmadım saha ama cok guzel kıkuyolar
37aysgl Kubraa23 sen kullanma ozaman canım yumuşatıcı çevremdekiler memnun bende o şekilde yıkadım çoğu kişi yumuşatıcı kullanıyo zaten
cinaroglusinem Cokokuyan_dorukusunannesi48 bende duru granül aldım şimdilik kıyafetleri onunla yıkadım ütüledim ama ciddi bir parfüm kokusu var. Evet çok güzel kokuyor ama alerjik bir şey olur mu bilemedim?
Cokokuyan_dorukusunannesi48 cinaroglusinem Kıyafetleri bol bol havalandırın.Sıvı deterjanlardansa yine daha sağlıklıymış Granül sabunlar.Birde Dalin çok alerjen yeğenimden biliyorum hiçbirşeyini almadım.Bende daha yeni kullanıcam Granülü bakalım:)