Kubraa23 Kızlar oğluşumun kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım mühendisinoğlunu çoğu kişi biliyor https://imgyukle.com/i/9840ef9d-4671-4dd5-8abe-3d4fa600dab3.RYjIbj bu deterjanları önermiş ama ben yine hangisini alsam kararsız kaldım siz neler kullanıyorsunuz?
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Kubraa23 Duru Granül ve Roxy aldım.Daha kullanmadım.Hangisini beğenirsem ondan devam edicem:)
Mervezumra Kubraa23 ben toz kullanmadim hic kiyafetlerde kalinti yapiyor diye dalin sivi deterjan kullandim güzeldi
nergiz_ Kubraa23 roxy yıldızlar listesinden düştü canım ben şuna zeytinyağlı dalan aldım memnun kalırsam devam edecem
Kubraa23 Cokokuyan_dorukusunannesi48 granül matiklerde kalıntı kalıyor diye çok okudum ama gerçeklik payı nedir bilmiyorum
Kubraa23 Cokokuyan_dorukusunannesi48 granül matiklerde kalıntı kalıyor diye çok okudum ama gerçeklik payı nedir bilmiyorum
cinaroglusinem Cokokuyan_dorukusunannesi48 bende duru granül aldım şimdilik kıyafetleri onunla yıkadım ütüledim ama ciddi bir parfüm kokusu var. Evet çok güzel kokuyor ama alerjik bir şey olur mu bilemedim?
Eylotti Mervezumra hafta sonu katıldığım bi gebe eğitimimde yenidoğan uzman doktoru kesinlikle dalin markasından uzak durmamızı söyledi başka hangi markaya bakarsanız bakın içeriklerini kontrol edin fakat dalin en fenası dedi
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Kubraa23 Bende okudum ama makineyle birde uzun program yıkama ile ilgili olabilir.Oyüzden denemek istedim.
aniseamine13 Oyku10- bir kaç zaman önce almıştım.. Kullandımda doğum yaklaştı diye o zaman baktığımda bu iyidi.. Yine araştırayım dalan hacı şakir bakarım olmazsa
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Kubraa23 Daha kullanmadım canım.Evin temizlik işini hallettikten sonra kıyafet yıkamaya geçicem.Haftaya planlıyorum.
Deletedmom0079 Kubraa23 ben dalinin granül sabun deterjanını kullandım aşırı memnun kaldım tavsiye ederim
Erenimo Kubraa23 roxyle bugün bebegimin çamaşırlari yikadim. Kalıntı kalmadı, sadece bikac parça koyu renkli kıyafetleri yikanacak, onlarda kalırmı bilmiyorum. Kalırsa ek durulama yaparim. Ayrıca ben roxyi alalı Bayaa oldu,icerigi iyiydi yani.