Zehra321 Hayraz 8. Haftada başladı bulantım ve 13. Haftaya kadar süründürdü beni.. İnşallah hiç bulantınız olmaz
Hayraz Zehra321 valla bende başlasa da yemesem diyorum dün tartildim 76 kiloyum şuan gittikçe almaktan korkuyorum
Hayraz Sema12 ben zaten tombik bi bayandım mide bulantıları da yok ve kilo yapacak herseyide canım çekiyor 😊 bakalım kaç kilo olucam almak kolay vermek zor 😕
Hayraz Mervezumra evet sade içmek gerekiyormus ama kola tiryakisi olan ben sürekli canım çekiyor sade de icemeyince meyveli ile bastırayım dedim ama 😕
Hayraz Zehra321 ben kesin 100 ile bitiririm gidişat öyle 😁 sağlıkla kucağınıza alalım da kilo veririz diyecem ben onuda beceremiyorum 100 kilo gezerim artik😁
Bsecill Hayraz et tavuk zararlı değil faydalıdır bol bol tüketin ama güvenilir yerden temin etmeniz gerekiyor vücudumuz şuan daha hassas durumda çünkü. Buarada et tavuk tüketirken bol yeşil salata öneriliyor et ve tavuktan alacağımız demir ve vitamin miktarı artıyor bu şekilde ayran ve yoğurtsa demir ve vitaminleri öldürüyormuş. Soda değil maden suyu tüketmemiz öneriliyor ve sade tüketmemiz gerekiyor o elmalılar felan katkılı malesef 😞 günde 2 taneye kadar tüketebilirsiniz maden suyunu. bulantınız olmayabilir benim olmadı mesela bazen çok hafif olurdu o kadar inşallah olmaz.
Hayraz Bsecill ben ayran sevmiyorum oldum olası içmedim yoğurtta sadece kahvaltıda yiyiyorum. Bulantim yok şimdiye kadar olmadı.. her gün yesem bıkmam et tavuk 😊 zorla içebilirsem günde bir maden suyu icecem.. teşekkür ederim 🙏
Hayraz 083 fırında patatesle daha çok yiyiyorum.. bulantim yok valla bende şaşkınım 7 kız kardeşiz ilk defa bende yok bu durum 🙏😊
Betulsna Hayraz Doktorum bana sade sodayı önerdi cnm meyveli içme. Et tavukta güzelce pişmiş olsun. Kuruyemiş tüketmemi önerdi doktorum. Yoğurt, yumurta, kaşar, peynir bunları zaten biliyorsundur. Bende 5+5im gittiğimde bunları söyledi 🤗
Hayraz Betulsna valla benim hiç yiyecek içecekten bahsetmedi b3n sadece gece kalkıp türk kahvesi içiyorum dedim bana günde iki tane içebilirsin dedi.. hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alalım inşallah 🙏💙
Bsecill Hayraz oh afiyet olsum yarasın inşallah bebeğinize 😊 buarada kahvaltıda çay içiyorsanız içmeseniz iyi olur çayda peynir ve yumurtadaki vitamini kesiyor. Bide midye yememelisiniz vede doktorunuz yiyebilirsin demediği sürece ciğer tüketmeyin bildiklerim bu kadar rica ederim buarada😊😊
Betulsna Hayraz Banada günde 2 fincan Türk kahvesi 5-6 bardak çay içebilirsin dedi. Amin cnm inşallah sağsalim kucaklarımıza alalım yavrularımızı🤲💜