Deletedmom0083 kartanesi26 neden limon fazla tüketme yazdınız acaba ? Benim mide bulantım çok o yüzden tuzla hep yiyorum çok iyi geliyor acaba zararı mı var
begumseker Hayraz tavuk yerken dikkat etmek lazım.. doktorum organikliğinden eminsen tercih et demişti. Çünkü diğer tavukları büyütmek için 5 çeşit antibiyotik basıyorlarmış hayvanlara 🤔
Betulsna Hayraz Banada günde 2 fincan Türk kahvesi 5-6 bardak çay içebilirsin dedi. Amin cnm inşallah sağsalim kucaklarımıza alalım yavrularımızı🤲💜
Hayraz 083 b3n normal yaşantımda bilr ödüm kopardı midem bulanınca sırf istifra etmemek için gider uzanırdım çünkü acayip titriyorum sapsarı oluyorum.. öyle bir durumda asla yiyemem.. yemem sırf bulanmasın diye.. 😕
Hayraz Hlal iyi pişmiş olmasında dikkat ediyorum iki gündür.. sade soda da içemiyorum ki 😕 zorla içmeye calisiyorum bir iki yudumda olsa. Meyveli de çok güzel yaaa güzel şeylerde hep zararlı 🤭🙂😋
Humi Hayraz eti guvenilir yerden alip ne cok kizarticaksin nede cig kalicak binsekilde pisirisen gayet saglikli yaninada bol yesillikli salata ohhh mis ;)) ama tavuk lutfen yemeyin eger organik koy tavugu bulabikiyorsaniz ondan alip yiyin
Hayraz Humi ben oldum olası köy tavuğu ve yumurtası yemedim kokuyor sanki yada ben koku alıyordum. Hiç sorma miis hemde ne missss 😋😋