Anneolmak_ ilkanneligim yav adam koskoca happymom kurmuş bırakırmı bi wp grubu kuralım bırakmazzzzzzzz😂
ilkanneligim Anneolmak_ kuralımmı gerçekten aceep eşim ne der derim bende kardeşlerimi buldum ne var yani zaten buraya gelin geldim geleli bir tane arkadaşım yok🤣🤣🤣🤣
Deletedmom0810 ilkanneligim ya ne desin anam 😂 kadın kadına evli mutlu çocuklu insanlarla mutlu mutlu konuşuyor olcaz 🤣 mail adresimi attım bari sen ordan at 🤣
Anneolmak_ ilkanneligim kız ne dicek adam sana iyi gelir der resimlerimizi gösterirsin bunlar dersin hem sırf dedikodu diye açmıyoz indirim olur biryerde haberleşiriz ne bilim hastalık olur konuşuruz çocuklarımız doğar neden emmiyor diye dert yanarız birbirimize bundan daha güzeli mi var
ilkanneligim Deletedmom0810 he bak mail işini beceririm🤣🤣🤣🤣 geliyorum kuralım şu grubu seda numarasını attı onuda alıyoruz şahane 4 lü olarak orda tanşırız🤣benim kocayada derim artk yapcak bişey yok ben bacılarımı buldum sanada happybaba bulalım🤣🤣🤣
Deletedmom0810 ilkanneligim onu ben gerekli bulmuyorum🤣 normal puset almak daha mantıklı geliyo bana 😂
ilkanneligim Beklemedeyim şuanda bitek seda ekli esraya no verdim bide anne olmak senin ismini de bilseydim iyiydi🤪🤣
Deletedmom0810 ilkanneligim Anneolmak diye kaydettim ben de valla 🤣 bi de acele acele kaydetmeye çalıştım yorumu silmeden kaydetcem diye 🤣
Deletedmom0810 Anneolmak_ aynen onu düşünüyorum 😂 benim eşim Suriye’de görevde olduğu için whatsappta gece takılma diyor normalde hayatta umrunda olmuyordu şimdi orda psikolojisi bozuldu 🤣
ilkanneligim Anneolmak_ tamam kod adıyla devam anacım😂 niye giremıyomuş esra nideen ben geceleri uyumuyorum gündüzleri uyuyorum gece girin banane 🤣
Anneolmak_ Deletedmom0810 aaa rabbim yar ve yardımcı olsun sağ sağlim dönüp size gelsin inşallah onlar bizim kahramanlarımız merak etme nasıl gittiyse öyle dönecek 🇹🇷
Anneolmak_ ilkanneligim valla bende gece asla uyumuyorum gündüz de asla uyanmıyorum ona göre gece kuşları diye açalım hatta grubu esrayıda alıştırcaz😂
Deletedmom0810 ilkanneligim eşim Suriye’de görevde olduğu için saçma sapan takıntılar edindi 😂 neyse belki anlatınca anlar da 😂
ilkanneligim Anneolmak_ yoo gündüz arada tek göz açık mügeye arada tek göz kapalı esra erolu izliyorum küfür edip kapatıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
Deletedmom0810 Anneolmak_ benim uzmanlık alanım zaten 😂 bi grubum var aynı sizin gibi instagramdan tanıştığım arkadaşlarımızla 3,5 yıldır duruyor 🙏🏻😂 hatta düğünüme gelenler oldu hepimiz başka şehirlerde yaşıyoruz buluştuklarımız oldu 😂