Deletedmom0810 ilkanneligim ben bugün ne yediysem kustum valla artık pes ettim daha 15 dk olmadı 4. Kusuyorum 🤦🏻♀️ Ve 18+4 yani hala bitmedi bu illet 🙄
ilkanneligim Deletedmom0810 ayy rabbim yardımcın olsun ilaç kullanıyomusun? Ben kusmaktan 7 kilo verip yataktan kalkmayıp yatapın köşesindeki kovaya kusup uyuyan biriydim prilam ile dikldim kalktım kendime geldim bacım çokkk kötüydü o günlerim😭😭😭
ilkanneligim Anneolmak_ ay ama ben bayıldım ki hepsine bişe dicem o aldığın yatak gibi olan onu çokk görüyorum ne için nerde kullanılınır kullanışlımı alayımmı bendaaa😍😍
Anneolmak_ ilkanneligim aşkım onu heryere taşıyorsun koltukta yerde battaniye açıp yatırmıyorsun da orda yatırıyorsun misal yemek ye mutfağa götür tv izle salona götür işe tuvalete götür😂😂😂😂😂
Deletedmom0810 ilkanneligim onu ben gerekli bulmuyorum🤣 normal puset almak daha mantıklı geliyo bana 😂
Anneolmak_ Deletedmom0810 taciz eden olursa hep beraber halledicez😂 o değilde silinir zaten wp grubu kurmak yasak ya silerler postcağzımı😂
ilkanneligim Sedayldzl__ kız seda sen güzelmişsin maşallah tam erkek anası 🧿 bu tayfayı kaybedemem isimleriniizi ekran görüntüsü alıcam post açarsam etiketlicem sakın isim değiştirme falan yapmayın🤣🤣
Deletedmom0810 ilkanneligim amin canımmm 🤲🏻 doktorum 4. Farklı ilacı verdi Diğerlerine bağışıklık mi kazandım noldu bilmiyorum etki etmedikçe değiştirdik bugün sabah içmeyi unutmuşum sonuç bu oldu 😂 gerçi bazı günler içsem de kusuyorum bu acayip bişey ya
ilkanneligim Anneolmak_ ama tuvalete götür demezmi bayılacağım gülmekten artık🤣🤣🤣 herif uyanacak dicek kıkır kıkır gülüyorsun bana böyle gülmedin be hatun🤣🤣🤣
Anneolmak_ ilkanneligim yav adam koskoca happymom kurmuş bırakırmı bi wp grubu kuralım bırakmazzzzzzzz😂
ilkanneligim Anneolmak_ kuralımmı gerçekten aceep eşim ne der derim bende kardeşlerimi buldum ne var yani zaten buraya gelin geldim geleli bir tane arkadaşım yok🤣🤣🤣🤣