Anneolmak_ Deletedmom0810 aaa rabbim yar ve yardımcı olsun sağ sağlim dönüp size gelsin inşallah onlar bizim kahramanlarımız merak etme nasıl gittiyse öyle dönecek 🇹🇷
Deletedmom0810 Anneolmak_ amin canım bakma gülüp eğleniyorum şimdi ama kaç gündür ağlıyordum hep 🙏🏻 Çok zor bişey ayrı kalmak, tek duam izin konusunda sorun çıkartılmaması ve bebeğimizin hareketlerini onun da hissetmesi 🥺
Deletedmom0810 Anneolmak_ benim uzmanlık alanım zaten 😂 bi grubum var aynı sizin gibi instagramdan tanıştığım arkadaşlarımızla 3,5 yıldır duruyor 🙏🏻😂 hatta düğünüme gelenler oldu hepimiz başka şehirlerde yaşıyoruz buluştuklarımız oldu 😂
Deletedmom0810 ilkanneligim ama üçümüz de iPhone kullanıyorsak iMessage ile de grup kurup mesajlaşabiliriz
ilkanneligim Deletedmom0810 üçümüz niye seda da bizleydi canm en başından beri numarada verdk sana grubu kuralım diye ama müsait olmadığım zamanda grup kurma sakın ben şimdi için demiştim🤭
Deletedmom0810 Anneolmak_ yok canım girip bakıyor yoksa niye sorun yaratayım sabaha kurcam zaten ben geçici çözüm olarak sundum 😘
Deletedmom0810 Ama isterseniz şu an kurup ordan konuşabilirsiniz ben sabah katılırım benim için mahsuru yok beklemeyin beni yani sabah olana kadar siz nasıl uygun derseniz ☺️
ilkanneligim Deletedmom0810 canım yok şimdilik kurma o zaman ben anneolmak’ı ekledim numarsndan zaten
Deletedmom0810 Anneolmak_ işte ben şu an girip kuramam ancak uyandıktan sonra kurarım yani onu tekrar ekliyim 🙏🏻