Zade Minik_mucize94 Tepeciğin ek binası olan Bornova da ki yerde yapılıyor hatta .. Genetik araştırma gibi bir bölüm var oraya başvurun illa ki yardımcı olacaklardır
Zade Minik_mucize94 Ben 34. haftamdayım 12. Haftamda yapıldı bana ama öncesini bilmiyorum tabi ne kadar süre önce kuruldu bu bölüm bilgim yok 🤷🏼♀️
elfiikar Aydaa çok çok özür dilerim cehaletim ama ben anlamıyorum tüm bu testlerden sonra ne değişiyor ki ? Yani bi tedaviye gidiliyor mu? Yoksa psikolojik hazırlık için ya da kürtaj için mi yaptırılıyor? Genele soruyorum lütfen yorumlarla aydınlatın beni de
Aydaa elfiikar bebekte kalıtsal bir hastalık var mı yok mu ona bakıyorlar ama kesinlik payı yok. Tedavisi de yok. Sadece insanları önceden bilgilendirmek amaçlı yapıyorlar testi. İster aldır ister aldırma anneye kalmış bir şey. Bana da örneğin risk var denildi ama bir sorun yok çok şükür.
elfiikar Aydaa çok şükür Rabbim hepimize sağlık sıhhatle kavuşmayı nasip etsin sıkıntılar bitmiyo zaten her şeyi stres haline getirmeyelim çok düşünerek zaten bu süreç yeterince stresli
Zade Nur3554 Çok şükür risk düşük çıktı .. güvenirliği yüksek bir test olduğundan üçlü ve dörtlüyü yaptırmadım hatta sonrasında :)
Aydaa elfiikar amin inşallah 🤲🏻 Aynen öyle her şeyi kafaya takmamak hamileliği en iyi şekilde geçirmek en doğrusu
Burcu85 Nur3554 çok şükür erken çıktı temizz🙏🙏 darısı bütün güzel sonuç bekleyen hepinizin başına tatlım
Burcu85 Nur3554 inş güzel çıkıcam🙏 Allah hiç bir anneyi yarıda bırakmasın,çok zor bu dönemde dik durmak ama bebeğin için sıkma kendini, benim ki erken çıktı 5 günde sen de kontrol et doktorunu arada mailine direk gönderiyorlar çünkü
Kumsal_arin1 Nur3554 canım benimde Risk 1:199 çıkmıştı doktorum ya. Nift testi yada amniyosentez yaptır dedi.Usg de herşey normal çıkıyordu ama o yüzden ikisinide yapmadım.Her türlü bebeğimi kabul ediyorum dedim doktoruma.şuan 39 haftalığız herşey normal çok şükür 🙏🏻
Nur3554 Kumsal_arin1 çok sevindim sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun inş benimde ultrasonda herşey iyi dedi inş yaptırdığım test temiz çıkar çıkmasa da her şeyiyle rabbimin bana emaneti tabikide kabulum🤲🏻