Nur3554 Kumsal_arin1 çok sevindim sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun inş benimde ultrasonda herşey iyi dedi inş yaptırdığım test temiz çıkar çıkmasa da her şeyiyle rabbimin bana emaneti tabikide kabulum🤲🏻
Burcu85 Nur3554 evet doktorunun öğrenmesi gerekiyor,raporun çıkmış demek ki sağlık durumunu doktordan arayııp öğrensene tatlım
Nehir66 Nur3554 Mrba canım bende 16+1 hamileyim12+4 haftalıkken ikili Test yapmıştık 1.100 benimde öyle çıktı doktor nıft yaptirın dedi isterseniz Kan veriliyor bunda DNA’ları hepsini ayıracaklar anne ile bebeğin diğer teste ise anne karnından sıvı alınır dedi ondada bebek ondan sonra düşüyormuş onu yaptirma ben hiç birini yaptırmadım doktor Allaha bırakıp yapmayada bilirsiniz dedi aklımızı bulandıracaklar diye yapmadım ben canım .
Nur3554 Nehir66 tabi karar vermek zor ama insanın içine şüpheyi düşürüyorlar Yapmak zorunda bırakıyorlar inş rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Yldzeyll Nur3554 benimde risk yüksekti cvs yaptirmistim yanında yatan 5 bayan vardı amniyosentez yaptırmıştı bir zararı olmadı işinin ehli hoca ya yaptırabilirsiniz çok ağrılı işlem değil diyorlardı Allah yardımcınız olsn
Yldzeyll Nur3554 benim ilk sonuç normal cıktı kesin sonuç ta gen yetersiz alınmış o yüzden sonuca ulaşamadı istersen amniyosentez yapalım dendi yaptırmadım detaylı yi bekledim şükür detaylı da sorun gözükmedi artik Rabbim ne verirse hayırlısını versin diyorum
Nehir66 Nur3554 öyle tabi canım bende ilk doktor dediğinde kötü olduk üzüldük eşimle aklımıza kötü şeyler geldi ama çevremde sordum çok şükür böyle denilip çok sağlıklı bebekler var bende Rabbime bıraktim ilk gebeliğim o yüzden bebeğim her ne olursa olsun doğmasını istiyorum Allah’ın izniyle hiç bir şey yoktur çünkü doktorum anne ile bebeğin kanı karıştığı için bazen böyle sonuçlar da olabiliyor dedi özel doktorum var ihtimal 100/ 1 dedi küçük bir ihtimal sende canım iyi düşün iyi olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin inşallah🙏🏻
Pnr_34 Nur3554 allah ne derse o diye düşünün, bak o kadar uğraşmışsınız Allah vermiş, biraz Ona bırakın. Zor bir süreç İnan’ın anlıyorum ama önünde uzun bir süreç var daha metanetli ol. 👍🏻 Allah yanımızda o ne isterse o olur, yardımcımız olur inşallah🙏
haticedrn sonucu kesin olmayan bir sey icin ne belli saglikli bebegine uzuntuyle zarar vermedigin. yerinde olsam duami eder rabbime guvenirdim. Allah buyuk eminim saglikla dogar bosuna yipratiyorsun kendini.
Burcu85 Nur3554 çok şükür🙏🙏 yaşadığımız en büyük stres bu olsun bundan sonrası artık hamileliğin keyfini çıkartmaya kaldı ,sağlıkla al kucağına inşş🙏💜