Nur3554 sise benim de diğer görüştüğüm Dr öyle söylemişti kanamadan demişti senin sonucun Nası oldu yarın nift için kan vercem inş
Burcu85 Gayebyk benim de kombine 1/277 çıktı,detaylı iyi gördü genetik yaptırdım sonuç bekliyorumm,dediğin gibi geçmiyor zaman ,burda hepimiz sanırım kendimiz gibi örnekler bulup güzel sonuçlar duymak isyoruz🤲🤲
Bahar33 Burcu85 evet canım, perinatoloji doktorum yönlendirdi, bana da ya amniyosentez yada genetik 🧬 test yaptırmamız lazım dedi , eşim de amniyosentez istemedi o yüzden panoroma testi yaptırdık
Bahar33 Burcu85 evet sonuç iyiydi, işin doğrusu benim içime de doğmuştu, bebeğimin sağlıklı olduğunu biliyordum ama işte yine de yaptırdık
Zzynpp Nur3554 evet canım Papp değeri düşük beta değeri Yüksekti ikili değer de riskli ama kombine iyi dedi perinatoloji doktoru asıl önemli olan kombine olduğunu söyledi amin inşallah sende güzel sonuçlar alırsın ki ense ve burun kemiği varsa bir sıkıntı olmuyormuş bir doktor demişti Rabbim bebek bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana dua et olur mu az kaldı korku endişe ediyor insan
Nur3554 Zzynpp inş tek sancıda yavrunu alırsın kucağına sağ salim çok rahatladım inş benimde öyle sonucum temiz çıkar🤲🏻
Zade Nur3554 Benim de oranlar hemen hemen yakındı sizinkiyle .. nift testi yaptırdım yaklaşık 1 ay sonra çok şükür sonuçları aldık .. bir sıkıntı çıkmadı . İzmir yakınlarındaysanız maddi olarakta çok iyi durumda değilseniz tepecik bu testi ücretsiz yapıyor aklınızda bulunsun
Zade Minik_mucize94 Tepeciğin ek binası olan Bornova da ki yerde yapılıyor hatta .. Genetik araştırma gibi bir bölüm var oraya başvurun illa ki yardımcı olacaklardır