Nur3554 Burcu85 az kalmış inş temiz gelir ben daha yarın kan vercem 🤲🏻İnş herkesin tertemiz sonuçları olur
Madlen Nur3554 canım sabırlı ol , ben de dün çıktım üç gün kaldım yine kanamadan.Bebeğine güven seninle kalacağına inan🙏🏻🙏🏻
Caydankaratas Didembyl bende aynı böyle düşündüm o testleri yaptırmadım Allah bana bu evladı nasıl verirse kabulüm dedim ben ayrıntılıya bile girmedim sadece kendi doktorum inceleyip sorun görünmüyor dedi. Huzurlu bir hamilelik geçiriyorum Allah izniyle sağlıklı bir evladım olur.
sise Nur3554 kanaması olanlarda risk yüksek çıkıyor demişlerdi ki benimde kanamam vardı risk yüksek gelmişti. Üzme kendini imkanın varsa şu nifty diye bilinen fetal dna testlerinden yaptır. Çoğumuzun yüksek çıkıyor zaten yaşadığım için nasıl bir sıkıntı olduğunu biliyorum. Allah kalbine ferahlık bebeğine de sağlık versin.
Nur3554 sise benim de diğer görüştüğüm Dr öyle söylemişti kanamadan demişti senin sonucun Nası oldu yarın nift için kan vercem inş
Gayebyk Nur3554 Benimde kombine riskim 1/233 olarak çıkmıştı. Bastığım yeri bilmiyordum.Günlerce ağladım şifakyrbanı kestirdim 70000 Subhanallahi vebihamdihi okudum bir sürü şey yaptım. Rabnime binlerce şükürler olsun ki dün detaylı ultrasonum vardı ve çok sağlıklı bir bebeğim olduğunu öğrendim. Darısı başına inşallah,bol bol dua et. Bende edeceğim senin için.
Nur3554 Gayebyk allah razı olsun canm inş bende güzel haber alır sizlerle paylaşırım 🤲🏻Dediğini de yapıcam
Burcu85 Gayebyk benim de kombine 1/277 çıktı,detaylı iyi gördü genetik yaptırdım sonuç bekliyorumm,dediğin gibi geçmiyor zaman ,burda hepimiz sanırım kendimiz gibi örnekler bulup güzel sonuçlar duymak isyoruz🤲🤲
Zzynpp Nur3554 canım merhaba aynı durumu yaşadım 😔 biliyorum çok zor süreç o kadar iyi anlıyorum ki ikili test değerlerim yüksek riskli çıktı 1/107 doktor ilk önce perinatoloji bölümüne yönlendirdi detaylı yapıldı bir sıkıntı görmedi saha sonra fetal DNA testi önerdi yaptırdım 10 gün sonra çıktı sonuç beklemek kadar zor Birşey yok bunu çok iyi anladım detaylı ultrason girdim herşey yolunda dedi doktor şuan 31 haftama giricem zaman yaklaştıkça korkuyorum acaba hala Birşey var mi diye düşünüyorum 😔 içimden atamıyorum
Zzynpp Nur3554 evet canım Papp değeri düşük beta değeri Yüksekti ikili değer de riskli ama kombine iyi dedi perinatoloji doktoru asıl önemli olan kombine olduğunu söyledi amin inşallah sende güzel sonuçlar alırsın ki ense ve burun kemiği varsa bir sıkıntı olmuyormuş bir doktor demişti Rabbim bebek bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana dua et olur mu az kaldı korku endişe ediyor insan