Burcu85 Benim de ikili testim yüksek oran çıktı direk nifty yaptırdım, bekleme süreci çok can sıkıcı tabi😔 umarım sağlıkla alırız kucaklarımıza çocuklarımızı🙏
Burcu85 Bahar33 nerde yaptırdın nifty? Hangi firmaa ? Çıktı mı sonuç ben de 10 iş günü dediler geçmek bilmedi bir türlü
Nur3554 Burcu85 genoks firması İzmir’de oturuyorum ama Ankara’da yapılıyormuş yarın gelecekler kan almaya 2500 tl istediler siz nerede yaptırdınız riskiniz kaçtı
Pnr_34 Nur3554 34 haftalığım şu an üzerinden zaman geçti tam olarak değerlerimi hatırlamıyorum ama benim 2 li testimde de yaş riskim yüksek çıkmıştı. Daha 33 yaşında olmama rağmen. Risk var dedi doktor ve yurtdışına kan örneği göndermemi teklif etti. O an o kadar üzüldüm ağladım ki testi hemen yaptırdım.sonuçlar 10 gün Sonra geldi ama ben o 10 gün geçiremedim. Sonuçlar iyi geldi çok şükür. İçinin rahat etmesi için yaptır derim ben. Sonucuna göre hareket etmek tamamen sana kalmış bir şey ama niye hamileliğinin geri kalanını huzursuz geçiresin🤷🏻♀️ Bence yaptır aklında soru kalmasın
Nur3554 Pnr_34 inş benimde temiz gelir sonuçlar okadar yıpratıcı süreç ki Zaten düşük riski kanama dikiş derken bu da artık iyice yıprattı tüp bebek yaptırdım o süreç te zaten çok yıprattı 😢
Betulaks Nur3554 içini ferah tut sen bu sonuçlar hiç bir zaman net doğru sonuç vermıyor herkeste nerdeyse risk cıkıyor ama cok şükür sağlıklı doğuyorlar kendimi durduk yere strese sokmamak için yaptırmadım cok şükür bi sorunumuz yok seninde yoktur Allahın izniyle sıkma canını
Burcu85 Nur3554 genoksa yaptırdım en iyisi o dediler bana da, ikili test oranım 1/50 kombine risk 1:277 çıktı... senin oran kaçtı?
Nur3554 Ebruuu1906 inşşşş rabbim sağ Salim kucağımıza aldığımız günü gösterir duyduğumdan beri ağlıyorum tüp bebek bide okadar zor süreçlerin ardından bunu duymak ta üzdü 🥺
Nur3554 Damla123- ikili testinde sorun yoksa kafanı karıştırma özelde yaptırılıyor bu test 2500 tl 10 günde çıkacak
Madlen Nur3554 serklajı neden önerdiler ?? Benim de rahim yapım farklı araştırıyorum bu durumları.Allahım yardımcın olsun🙏🏻Sakin olmakta fayda var.
Nur3554 Madlen benim histereskopi de rahim ağzı yetmezliği görmüşler kısa dedi rahim ağzın ondan dikiş önerildi
Nur3554 Burcu85 benim 1:251 risk dedi papp değerim düşükmüş o da risk miş kombine risk ne demek bende o yazmıyor sanırım ve ense kalınlığı kaçtı sizin
Pnr_34 Nur3554 allah ne derse o diye düşünün, bak o kadar uğraşmışsınız Allah vermiş, biraz Ona bırakın. Zor bir süreç İnan’ın anlıyorum ama önünde uzun bir süreç var daha metanetli ol. 👍🏻 Allah yanımızda o ne isterse o olur, yardımcımız olur inşallah🙏
Nur3554 benim 1:251 risk dedi papp değerim düşükmüş o da risk miş kombine risk ne demek bende o yazmıyor sanırım ve ense kalınlığı kaçtı sizin
Madlen Nur3554 anladım canım.Serklajın faydasını gören çok insan tanıyorum.İyi bir hekimde yaptırmakta fayda var🙏🏻İçini ferah tut
Nur3554 Burcu85 az kalmış inş temiz gelir ben daha yarın kan vercem 🤲🏻İnş herkesin tertemiz sonuçları olur