Gmzomr Merhaba benimde son adet tarihim 3 Kasım aralığın 3 ünde adet bekliyordum fakat olmadım bugün 3 tane test yaptım net çift çizgiyi gördüm ayrıca 14 aylık bi oğlum var 🙈
Ebaki Gmzomr valla mı ya bu sabahta esim göğüslerim İcin büyümüşler dedi ama karnım agrımaya basladı gerci ishal oldum 🤣
Gmzomr Ebaki bende de karın ağrısı var her an adet Olcam sanki çok kez oldum sandım hatta bir de güğüs çevresi koyulaşıyor hemen benim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu
Edanur58 Miray61 canım benim de hiç bi belirtim olmadı ki adetim gecikti 3 gün kadar ondan bildik kan verdim çıktı belirti bekleme herkes bir olmaz
Edanur58 NurEto canım acele etme ve kafaya takma gerçekten kafaya takınca olmuyor ben ne ovülasyon yaptım ne diğer aylar kadar ilişkiye girdik ve çikolata kistiyle hamile kaldım hiç ummadığım anda
Edanur58 Zynp01 canım kan ver çıkar büyük ihtimalle bende de bi kere böyle bişey oldu bacaklarımda günüm geçti kan verdim hamileymişim
Ebaki mavi0811 bnde kan testi verecem bugun bekleyemedim ya bari erken den hayal kırıklığına uğrayayım