Ebaki mavi0811 kız bnm bütün belirtiler bugun gecti aksam asırı uykum vardı yattım uyuyamıyorum Bi türlü zorla uyudum sabah dinç uyandım evi bastan asa temizledim bel agrım felan hep gitti 🤣🤣🤣
DuhaninAnnesi NurEto hanı ovulasyon testini deneyecektin 😊 umutsuzluğa kapılma hiç elbet olucak insallsh yorulmak yok denemeye devam 🤲
mavi0811 Ebaki yok kuzum ya eşimde bende sosyal medyadan uzağız😂aslında boyle daha iyi bi ara vardı ortak hesabımız ama artık kullanmıyoruz
Ebaki mavi0811 aynı ya değişen yok kıızz Bi de şey dicem dün yaptım karbonatla köpürmemişti bugun yaptım köpürdü iki kez yaptım sende denesene evde varsa merak ediyorum sende de ayno cıkacak mı
Erkanpasam Reina tabi canim hatta daha da cok oluyo diye bilirim bu duyguyu bi daha yasamak tabiki cok guzel olucak insallah
Reina Mehtapakgl avokado yu ezin içine peynir, çok az sarımsak ve limon koyun. Mükemmel oluyor. Sade asla yiyemem. Bu şekilde çok güzel oluyor
Mehtapakgl Reina valla ben pes ettim, hiç bir şey tadını değiştirmedi. Sanki margarin yedim. Ama sağol yinede cevap verdiğin için