Gmzomr Ebaki bende de karın ağrısı var her an adet Olcam sanki çok kez oldum sandım hatta bir de güğüs çevresi koyulaşıyor hemen benim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu
Gmzomr Ebaki değişiyor demek ki kişiden kişiye hayırlısı olsun inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin Allah ☺️
Eceunverkanra Blackkcat canım klomen’e ne zaman baslaniyor? Eczaneden gidip alsam baslasam olur mu? İlla dr’un mu yazmasi gerekli? Dr’lardan illallah geldi de
Hmdsena2019 Eceunverkanra doktor adet in 5.günü basliyo sabah aksam iciyon bitınce kontrole gidiyon daha yumurtanı takip ediyo 2 günde bir gittim belli bi büyümeye gelince ya kendiliğinden catlar der yda catlatma ignesi verir
DiplomaliEvHanimi Ebaki hala ayni devam ediyo canim 1ped dolmuyo 1gunde. 2aydirda olmuyo pihtili ve cok gelmesi gerekmezmiydi
Mutter Ben yazmıştım kızlar aralık için bekliyorum diye, idrar da pozitif gördüm.. burda bekleyen herkese dua edicem , sağlıkla kucağımıza almak ta nasip olsun 🙏🏻😇
Adile_demr Mutter aminnn canmm insallahh benki de poztif olurr 3 gunum kaldii bu iki saattir kasigima ara ara agri giriyor
mavi0811 Ebaki olabilir kuzum eşimin kuzeni test yapmıs bi test negatif cıkmıs ikinciyi yapmıs pozitif