Deebg Deletedmom0083 bende adetimden 1 hafta önce öğrendim zaman geçmek bilmiyor şimdi kalp atışını dinledin mi sen
Deletedmom0083 Deebg hayır doktor 2 haftaya gel dedi ama gitmedim 3 hafta oldu haftaya memlekete gideceğiz oradaki doktor tanıdık o yüzden bekliyoruz ☺️ Şuan da 7+3’m
Esra_benzek Tucenur bekle canım çünkü ben 1 gün geciktiğinde gittim o zaman bile 3 gün gecikince gel dediler
Tucenur Esra_benzek 3 gün geçmedi adet günüm bugun normlde bu saatlere kadar coktan kovranıyo sekılde adet olmus olurdjm suan hiç agrı yok ara sıra belime agrı giriyo kasıgım batıyo okdrü
Lalemm86 Tucenur bende ilk yaptığımda aynı bu şekildeydi sağlık ocağında kan verdim hamile idim inş sizinde öyledir
CanNurdan Tucenur aynı benimki ben de öğrendiğimde 3 gün vardı adetime o gün kan verdim hcg 9,98 çıkmıştı 🤭 şimdi 34 haftalık olduk
Deletedmom0083 Deebg bence gitme daha hiçbirşey görmez ben 5+0 da gittiğim halde sadece kese göründü bebek yoktu, şimdi sizde kese bile yoktur biraz daha dayan bence 1 hafta sonra git en azından keseyi görür ☺️
Deletedmom0083 Tucenur yaaa maşallah canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🙏🏽😘hayırlı olsun
tashavva Surekli takip ediyordum sonunda ogrendin yani ben burda meraktan catlayacaktim 😄❤️ Rabbim insallah saglikla karninda buyumeyi ve kucagina almayi nasip etsin. Coook sevindim gercekten...
Tucenur tashavva amin aminnn cok teşkkür ederim 🙏 allahım sizlerede nasip etsin kucagınıza sağsalim almayı