Ebrarrrr SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende 24 haftalık sancım varken Oray'a gittim 10 cm açılmama rağmen beni sezeryana aldı o doktoru hiç unutmuyorum gitmeye devam et 😔
Ebrarrrr Evet Canm ben doğuracam dedim yok dddi Bebek Yaşar sesi 630 grm aldılar direk ben kolan hastanelerini tavsıye etmiorum para için babalarını doğrarlar ama demeki benimde önümde bu varmış ki olmuş
MerveDemirtas SemihenayArslan ya reyapta 6 binlerden bahsediyolar sezeryanda o biraz gözümü korkuttu açıkçası ve ekstralar çıkar diyolar
MerveDemirtas HaticeTygnTpc reyapa aşırı pahalı 8 bine çıkarsın diyolar okadar gücüm yok açıkçası o yüzden çekimiyorum reyaptan
SemihenayArslan MerveDemirtas kim dıyorsa büyük sallamış 😀 ne 8 bini yahu☺ Benım nısan da Doğumun . Sipinal Sezeryan olacagım. 2400 fiyatı ama ben biraz pazarlık bile yaptım😎2200 e anlaşdım. Normal Doğum da o küsürlerde. 👍
Ebrarrrr MerveDemirtas evet Canm onun için kolan gitmem ben asla paracı hastane valaha bak benim evde kolan orda ama ben batıbahat gidiyorum sende dene bi inan bana memnun kalçaksın hem cok uygun hem doktorlar süper dediğim gibi hastane eski biraz OKdar
MerveDemirtas SemihenayArslan ay gerçektenmi ya herkes saçma sapan fiyatlar verdi dudağım uçukladı evdemi doğursam dedim yani 😂
SemihenayArslan MerveDemirtas fiyat konusunda sadece hastaneyle görüşün . Habgı hastane olursa olsun bu .yoksa herkes herseyı der. Kendınızı boşuna strese sokmussunuz
Thesra MerveDemirtas 1 ay önce medilife beylikdüzünde spinal sezeryanla doğum yaptım hastane çalışanları ebeleri hasta bakıcalaro muhteşem iyiler ve ilgililer asla pişman olmazsınız doktor tavsiyesi olarak ben burcu hanımda yaptım ama herkes onunla anlaşamadıpı için önermiyorum selda hanıma bayılıyolar onu tercih edebilirsiniz normal doğum fiyatı 900 tl sezeryan ise 1750 tl canım
Nur SenHepMercimekOlarakKalacaksin Benim doktorumda Günay Gündüz 💕 Çok tatlı çok ilgili bir doktor Allah razı olsun en ufak sıkıntımda kosturuyor. Çok memnunum. Bu civardaki herkese öneriyorum. Doğuma iki ay kaldı Allahın izniyle onunla olacak💕🤰🏻🐣🐥
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Nur cep numarasini verdi mi? Ben isticem ama verir mi acaba. Vermesi lazim gerci de. Acil sormak istedigim bi durum olursa direk cepten ulasmak istiyorum.
SevdaVEFAtih Nurgü nah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. 2. Halk, mahluk, alem, kainat // anlamına vurulduk biz de babasıyla
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ebrarrrr paraci hastane olduguna katiliyorum. Bana kalp atisi sonrasinda istenilen testler icin 500 tl dediler o da paket fiyatmis.. bu testler nedir dedim ciktisini istedim vermediler. Yaklasik 30 test dedi danismadaki. Gerekli gereksiz ne varsa yazmislar muhtemelen. Baska yerde 200 e yaptirdim.
Nur SenHepMercimekOlarakKalacaksin cep numarasını verdi canım suana kadar iki üç kere acil durumda aramıstım ulaşabildim ve yardımcı da oldu 😔 Hastane dısında doktorluğu olarak iyi ama şaşırdım ya