MerveDemirtas Beylikdüzü büyükçekmece esenyurt civarında bildiğiniz iyi bi doktor hastane önerirmisiniz çok pahalı olmayan özellikle
[silindi] MerveDemirtas istinye Üniversitesi Liv hastanesi iyi.görümcem doğum yaptı orda gayet memnundu.. fiyatları ne kadar bilmiyorum ama medicalpark’a ait bi hastane aslında
SenHepMercimekOlarakKalacaksin MerveDemirtas ben beylikduzu kolan hastanesine gidiyorum. Gunay gunduz u tavsiye ederim cok tatli bir kadin. Dogum ucreti de duydugum kadariyla 1800 filanmis normal dogumu
Ozlemm MerveDemirtas bildigim kadariyla en ucuzu medilife nirmal dogum 900 tl gibi bisey sanirim. Arayip Bilgi alabilirsiniz. Doktorlara gore muayene fiyati degisiyor.
Kubra_dmrr MerveDemirtas Beylikdüzü’nde medilife hastanesi iyi canım Selda hanıma gidiyorum Doğum fiyatları uygun doktor çok çok iyi ve ilgili ☺
MerveDemirtas SenHepMercimekOlarakKalacaksin o doktoru hiç duymadık ben fatma ve ceme gitim sevemedim bıraktım kolanı bi deniyim dediin doktoru canım zaten dibinde oturuyorum kolanın ama doktor bulamamıştım teşekkur ederim 😊
Ebrarrrr SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende 24 haftalık sancım varken Oray'a gittim 10 cm açılmama rağmen beni sezeryana aldı o doktoru hiç unutmuyorum gitmeye devam et 😔
Nur SenHepMercimekOlarakKalacaksin Benim doktorumda Günay Gündüz 💕 Çok tatlı çok ilgili bir doktor Allah razı olsun en ufak sıkıntımda kosturuyor. Çok memnunum. Bu civardaki herkese öneriyorum. Doğuma iki ay kaldı Allahın izniyle onunla olacak💕🤰🏻🐣🐥
Didemalkanendik Esencan Aynura hanım var şuan doğum izninde mart sonunda gelecek muayene 60 normal 1500 civarı medilife de hülya hanımdı sanırım o var normal 500 civarındaymıs dün arkadasım görüşmüş
MerveDemirtas Didemalkanendik esencanıda deniycem canım bi bende zaten bidaha bende nisanda giderim heralde ayrıntılıyı yaptırırım hemde bakarım bi 😊 tesekkur ederim
MerveDemirtas Ozlemm medihausta yaptırdım canım perinatolog fiyatı 265 tl baya uygun diğer yerlere göre 😊
SemihenayArslan Reyap hastanesi 👍hiç arayışa gırmedım başından beri oraya gıdıtorım ve Doğumumda orada olacak . Hastanede doktorumda cook iyi kesinlikle tafsıye ederım
MerveDemirtas SemihenayArslan ya reyapta 6 binlerden bahsediyolar sezeryanda o biraz gözümü korkuttu açıkçası ve ekstralar çıkar diyolar
HaticeTygnTpc Kuzenim REYAP ta doğum yaptı süper bi hastane Avrupa yakasında otursam kesinlikle oraya giderdim. Maalesef anadoludayım. Bi bakın derim 🤗
MerveDemirtas HaticeTygnTpc reyapa aşırı pahalı 8 bine çıkarsın diyolar okadar gücüm yok açıkçası o yüzden çekimiyorum reyaptan
suraa60 kızlar birsey soracagim ben suan devlete gidiyorum 2 8 haftaligim ama dogumumu ozelde yaptirmak istiyorum ne zaman gecmem gerekiyor ozele bilginiz var mi ?
SevcanahinBingl suraa60 MerveDemirtas esencan hastahanesinde Ahmet hoca var çok iyi bir dr ama muayene uzun sürdüğü için ve çok hastası olduğu için yoğun oluyor.Küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama hastaları devamlı kavga halinde her tür insan var.Ben çok rahatsız olup birdaha gitmedim.En baştan beri avcılar hospital Erol Mutlu ya gidiyorum çok sakin bi dr önce yadırgadım ama artık alıştım
Ebrarrrr MerveDemirtas Valah Canm ben sorunluydum Medicana gittim şuan Oray'ı bıraktım iki Telli'de batıbahat hastanesi var Reşat bahat muhteşem bi doktor hem ücreti gayet iyi 55 tl doktorlar muhteşem ama hastane eski ben cok memnun kaldım ve Oray'a gidiyorum bende Beylikdüzü oturuyorum yol BI saat sürüyor ama değiyor tavsıye ederim onun kendi hastanesi ve hiçte para göz bi doktor degil