Nur SenHepMercimekOlarakKalacaksin cep numarasını verdi canım suana kadar iki üç kere acil durumda aramıstım ulaşabildim ve yardımcı da oldu 😔 Hastane dısında doktorluğu olarak iyi ama şaşırdım ya
SerapUGR Esencan süreyya hanıma gidiyorum 30.haftamda başladım memnunum. Bana karsı gayet güleryüzlü soru sormamı istiyor herseferinde tabi ben hep sorularımı unutuyorum 😂
Thesra Milkandhoney Soyle soyliyim muane icin oraya gitmedim daha once bi tanidigim hastaydi onu gormeye gitmistim asiri temiz bi hastaneydi calisanlari biraz egolu gelmisti bana 2 sene once suan nasildir bilmiyorum ama temizlik konusu iyiydi canim
SevcanahinBingl suraa60 MerveDemirtas esencan hastahanesinde Ahmet hoca var çok iyi bir dr ama muayene uzun sürdüğü için ve çok hastası olduğu için yoğun oluyor.Küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama hastaları devamlı kavga halinde her tür insan var.Ben çok rahatsız olup birdaha gitmedim.En baştan beri avcılar hospital Erol Mutlu ya gidiyorum çok sakin bi dr önce yadırgadım ama artık alıştım
Asminalp MerveDemirtas medihaus kamer beyi tavsiye ederim bayan doktorda vardır tercihin senin normal Doğum 750 tl
Barnymoloztas MerveDemirtas esenyurt reyap hastanesi mehmet alicik.2 arkadasim onda dogurdu.ben de onda dogurcam.cok olumlu yorumlar var.fiyatta uygun .hastane de guzel