Cansuu54 Selinglr onca doğuran nasıl doğuruyo biz neden yapamayalım ki öyle şartlama bence kendini canım senin sağlığın için de çok önemli
2prenses1prensannesii Selinglr 29 nisan hayırlısıyla 2inci hamileliğim inşallah burda normal doğum olur 🤗❤
Deletedmom0810 Selinglr amin cümlemizin inşallah canım 😍 ilkinde 4-5 kez kas seğirmesi şeklinde oldu ikinci kez de dün gece yatarken daha güçlü şekilde hissettirdi kendini hatta elim karnımdaydı hem içimde, hem de elimle hissettim o hareketini bir tane tekme attı sonra 2-3 kez yine hafif seğirme tarzında oldu ☺️
Ruhsuz 16+5 olduk biz de cinsiyet net değil, arada kasıklarımda sancı oluyor, halen mide bulantısı ve koku hassasiyeti devam ediyor mayıs. Başı nasıpse doğumum.. Kaç kilo aldınız kızlar??
Ruhsuz Cerenim ben 71 ile hamile kalmıştım şu an 70 kiloyum şeker çıktığı için diyetteyim ondan almadım galiba
Cerenim simsekkiz8 maşallah benimkide kız hoş yemiyorum fazla ama genelde kız anneleri şişermiş her gören öyle diyor
Asaltntyr 16+5 erkek olacak inşallah💙 doktor kesinlikle erkek dedi detaylıda değişmez artık herhalde galiba inşallah😄😄
simsekkiz8 Hic hiwey istemiyo canimm. Ama yediklerim hep kiz awermesiydiii. Ekwi limon mandalina, karnim tam kiz karni ruyalar hep kiz. Sizde mawallah normal hic endiwelenmeyin sadece dikkat edin yeter bence. Salikla kucaniza alin inwallah😍
Selinglr simsekkiz8 ben tam anlamayadım ya ama ekşı pek aşermedım tatlıyla bıraz aram arttı gıbı 😂 kız bu arada