simsekkiz8 Asaltntyr evet cnm ilk. Ama hep kiz hayali kurmuwdum. Wokdayim dunden beti kendime gelemiyom
simsekkiz8 Mavi1453 yok bulanti hic olmadi canim. Ama bel agrim var bide bende bobreklerde infeksiyin varmiw cok aciyor bobreklerim. Sen dikkat et Allah korusun canm seni bendede sonradan olmuw
Asaltntyr simsekkiz8 bende de aynısı oldu inanamadım kız diye düşünüyordum hep hayal kırıklığı da oldu ne yalan söyleyim. Sonra vicdan azabı duydum ama bebeğimi üzdüm mü diye 😔
simsekkiz8 Asaltntyr yaa kiyamam. Bende aliwirim inwallahhhh cabuk gecsin bu birkac gunde kafam rahatlasin istiyom😖 cok karma kariwigim
Asaltntyr Selinglr hem de çok 😂 ama erkek fikrine de alıştım artık sağlıklı olsun da başka bi şey istemiyorum 😊
simsekkiz8 Asaltntyr inwallah canim inwallah ama en cok sagoigini duwunuyorum saglikli olsundaa ben aliwirim
simsekkiz8 Hareketleri hiss ediyonuzmu kizlar?? Ben tam 10 haftadan hiss etdim ama ilk 15+3 de oldu sizde?
Mervezumra 0623-okay benim 17 haftalik 2.hamileligom planli sezeryan oldugu icin 20 nisan istedim ben😊
Asaltntyr simsekkiz8 aynen en önemlisi o. Ben hareket yeni yeni hissediyorum ama çok az sen baya erken hissetmişsin maşallah