Mucizebebegim3 Selinglr burdayimmm 15 haftalik olduk bugun 😁 Cinsiyet ogrenemedm .Cok agrilarm var sizde durumlar nasil bel agrim var kasik batmalarm var 9 aylik gbi hareket edemiyorm ben ya .Yani disardan iyle sislik yok ama sanki icerden cok agirim ne bilim 😁
Selinglr Mucizebebegim3 bende gergınlık kasıklarda sızı agrı hıssedıyorum canım yatakta donerken bıde ay uy dıye donuyorum onu fark ettım bide 😂😂😂😂
Cansuu54 Selinglr onca doğuran nasıl doğuruyo biz neden yapamayalım ki öyle şartlama bence kendini canım senin sağlığın için de çok önemli
Mucizebebegim3 Selinglr Ay olecekmiyim bile dedgm oluyor birde direncim cok dustu benim surekli nezle grip oluyorm ya ben kurtulamiyorm bu durumlardan 😖🤦♀️
Selinglr Mucizebebegim3 aa dıkkat et cnm pekmez mandalına meyvelerle yat kalk ıhlamur bıde tavsıye ederım
Mucizebebegim3 Poncik77 15.haftadayim bel agrim ve kasik batmam cok oluyor canim bilemedm bende normalmi
Mucizebebegim3 Selinglr cok tesekkur ederm canim 2 dusugum oldugu icin bitki caylari yasak maaslesef 😔😔
Sadriye 17+1 ile oğluşumuzla merhaba size teyzeler,29 nisan normal doğum görünüyor fakat çook korktuğumdan sezeryan düşünüyorım 🤰🏽Bel ağrısı çok fazla 🤦🏽♀️