Sermec Beto aydın kayınbabamın adı lütfen yorum yazarken kırıcı olmayın ve cok asil bir isim lütfen saçma insanlara benzetmeyin bu ismi rica ediyorum
Musel Beto valla bizde duha zeyd koyalım dedik çevremdeki herkes bu nasıl isim felan dedi resmen soğuttular beni ve o kadar da istekli seçmiştik ismini 😒
Musel asimyagmur yalnız ben de batın istiyordum anlamına baktım Allahın 99 isminden biriymiş hocaya sordum hoca doğru bulmadı allahın isimleri yalnızda allaha mahsustur herkes koyuyor ama çok günah koyacaksan da başına abdül ismini ver abdülbatın koy dedi anlamı allahın kulu batın demekmiş böylede yinede karar sizin yoksa ben bayıldım bu isme harika yani
Musel Betul34 bizde sahabe ismi düşündük duha zeyd koyduk zeyd sahabe ismiymiş herkes yadırgadı çok değişik çocuğa ağır gelir ikisi felan diye duhada kuranda geçiyor ya ondan herhalde
Deletedmom0810 Musel kimseyi ilgilendirmez sonuçta isim konusu dinimizce babanın görevi anneyle beraber seçip koyulması gerektiği için onlar istediğini söylesinler 🙏🏻
Musel Beto valla kimseyi takmayın içinizden geçeni koyun millere kalsa ohooo herşeye bi bahane bulurlar gerçekten ben eşimler beraber duha zeyd i çok beğenrek koydum içimden gerçekten gelerek koydum 2-3 kişi yazdı çocuk seni mahkemeye verir zeyd nedir bilmem ne felan umrumda değil ben bu çocuğu millet için doğurmuyorum etrafımda birsürü zeyd ismi var size tavsiyem gerçekten içinizden geleni koyun kimseye kulak asmayın biri birşey derse biz bunu seçtik bu kadar bitti kimseye göre yaşamıyoruz
Eserey Ilk oğlumun ismi Eren.Doğuma 2 ayımız var ve bizde henüz net birşey bulamadık. Emir, Enes,Mahir isimleri seçeneklerimiz 😊
eglhnztrk Eserey eşimin ismi enes, kardeşlerinin emre ve eren. Bizde Ege düşünüyoruz, ama herkes anlamsız diyo kafamı cok karıstırıyorlar. Aslında eşim ve benim isimlerimizin baş harfleri ege yapıyor😃