Deletedmom0810 Beto biz de karar veremedik çok zor ya 🤔 bazı hoşuma gidenlerden size de atayım 🙏🏻 Akif 👼🏼 Selim 👼🏼 Baybars 👼🏼 Yiğit 👼🏼 Alp 👼🏼 Uraz 👼🏼 Arın 👼🏼 Göktürk 👼🏼 Arden 👼🏼 ikili isim olarak; Mehmet Akif 👼🏼 Yavuz Selim 👼🏼 Mehmet Selim 👼🏼 Yiğit Alp 👼🏼
hilalyavuz Deletedmom0810 yaa hepsi çok güzel isimlerin canım 😍 iki isim düşünüyorsan Yiğit Alp💙 çok hoş bence. Tek isim düşünüyorsan Yiğit’in dışında Selim, Göktürk bunlar da çok güzel ☺️
Deletedmom0810 asimyagmur Batın ismini çok araştırdım canım Allahın ismi olduğu için önüne Abd yani kul demek oluyor eklemesi yapmadan harama giriyormuş koymak 🙏🏻 Abdbatın da dinen çok caiz değil önerilmiyor 🙏🏻
Deletedmom0810 Syka7 Asil tek başına daha asaletli bence ikinci isim onun büyüsünü kaçırıyor benim fikrim 🙏🏻
Deletedmom0810 Musel kimseyi ilgilendirmez sonuçta isim konusu dinimizce babanın görevi anneyle beraber seçip koyulması gerektiği için onlar istediğini söylesinler 🙏🏻
Musel Deletedmom0810 bncede ben kimseye bakmıyorum artık millete kalsa her şeye bahanesi var duha zeyd koyduk allaha bin şükür anlamları çok güzel 🤲🏼