Mervesbaby Hamza Alp 🧿 koyacağız :) adıyla yaşasın. Öncelikli sağlıklı Hayırlı bir evlat Olsun inşallah 🙏🏻
Betul34 Beto kizim istedi bizde internetten baktik peygamber efendimizin sahabelerinden mis ama daha karar vermedik degisir belki
Musel Betul34 bizde sahabe ismi düşündük duha zeyd koyduk zeyd sahabe ismiymiş herkes yadırgadı çok değişik çocuğa ağır gelir ikisi felan diye duhada kuranda geçiyor ya ondan herhalde
Beto Esrayagixemir1604_ uymuş gibi 😃 2 isim pek tercih etmiyorum ama nolacak halimiz onu da bilmiyorum😃
Beto FatmanurOsman guzel saglikla gelsin gorumcemin gorumcesisinin oglunun ismi o yuzden kaybediyor🤣🤣🤪🤪
merininyavrusu Muhammed Ali olacak inşallah. Alparslan, Yusuf, Eralp, Eren, Yavuz bunlar da seçeneklerimizdi.
Musel asimyagmur yalnız ben de batın istiyordum anlamına baktım Allahın 99 isminden biriymiş hocaya sordum hoca doğru bulmadı allahın isimleri yalnızda allaha mahsustur herkes koyuyor ama çok günah koyacaksan da başına abdül ismini ver abdülbatın koy dedi anlamı allahın kulu batın demekmiş böylede yinede karar sizin yoksa ben bayıldım bu isme harika yani
Deletedmom0810 asimyagmur Batın ismini çok araştırdım canım Allahın ismi olduğu için önüne Abd yani kul demek oluyor eklemesi yapmadan harama giriyormuş koymak 🙏🏻 Abdbatın da dinen çok caiz değil önerilmiyor 🙏🏻
Denizincani Beto ciddi msn anlamini bilmiyordum Bak 😞Ben hz Yusuf gibi yuzu guzel ahlaki guzel iffetli olsn diye istiyordm
merininyavrusu Beto Bu tarz isimlerde ben bu ismi taşıyan kişilere binaen düşünüyorum. Yani o kişilerin özelliğini taşıması niyetimle. Mesela Yusuf aleyhisselâm 'ın özellikleri. Size tuhaf gelebilir ama ben böyle düşünüyorum :)