Evet simdi hunharca yargilamaya baslayacaklar😱 İrade meselesi ki malesef birakamiyoruz birakmak istemiyor muyuz? Her seyden cok istiyoruz bunu elimzden geldigince azaltiyoruz.kimse bu durum yuzunden bizim Anneligimizi sorgulayamaz.malesef ki sigara icilmedigi halde sorunlu dogan bebekler oluyor yada icildigi halde sorunsuz dogan.Allaha emanet her seyden once bebeklerimiz.Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insaallah🙏🙏😘

symbsrn Şükür benim bebeğim de çok sağlıklı herseyi normal 😇😌

Sağlıklı doğmasıda nasip olsun inşallah 🤗🙏🏻

HazelBaskal Kim ne derse desin onlar benim nasıl anne olup olmadığımı bilemezler sadece yargılarlar. Bırakıla bilse zaten bırakılır 2 tane içiyorum mesela icmesemde olur ama icmeyince strese giriyorum basım ağrıyo oda bebege zararlıyms. Dediğin gibi canım bebeğimiz Allaha emanet kimse olacakların önüne geçemez ☺

Guloo68 valla bişeyin üstüne ne kadar düşersen o kadar tersi olur ne sigara alkol alan insanların bebekleri sapasağlam doğarken herşeye dikkat edenlerin bebeklerinde neler çıkıyor ben akışına bıraktım dedim ya allaha emanet 🙏🏻 şimdi bu yazıyıda yadırgayacaklar bebek bu başka bişye benzemez nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz diye 😂

symbsrn Rahat değiliz Bizde bu durumdan memnun değiliz canım. Hamileyken insülin çıkan bayanlar vazgeçiyo mu şekerden hamur işinden vazgecemiyo buda öyle bisey vazgeçilmiyor.

Guloo68 Ayy ben baslarda yanimda bile icirtmiyordum hadi ya ne zaman baslayacaksin diyordu simdi 1 2 tane iciyorum köpürüyor 😂

[bilinmeyen] frenliyorum valla kendimi yoksa önüne gecemeyecegim 😂😂

Guloo68 Ben hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım 5. haftada. Ama herkes benim kadar iradeli ve şanslı olucak diye bişey yok. Bırakamıyo olabilirsin. Yaşayan bilir. Mümkün olduğunca az içmeye çalış kafanı dağıt bişeyler ye iç. Birde devamlı sade yoğurt ye ve su iç canım. Filtresi sarı sigaraların dumanı daha yoğun oluyor bide ince sigaralar daha hafif. Eğer değiştirebiliyosan ince filtresi beyaz sigara iç. Ay tavsiye ettiğim şeye bak beni taşlıycaklar 😂 da ne yapayım zararlı olduğunu sende biliyosun bırak desem bırakmıycan bari daha aza indir. Allah yardm etsin.

Bende çok aşırı kuLLanıcıLardandım biri söner diğeri yanardı bıraktım başardm kendin inanırsan bırakabiLiyosun kimsenin dediğine bakmadan

[bilinmeyen] bence ben kötü anneyim siz sigara içseniz bile en azından besliyorsunuz 😢 hiçbirini yeyip içemiyorum sadece biraz peynirle yumurta oda zorla 😬 ama en çok meyve yiyorum allahtan bi o var

[bilinmeyen] maşallah barik allah 🙂 inşallah benimde biraz kilolu olur yaaa

[bilinmeyen] 12ye girdik artık 👶

Kullanan anneler ayrıca kendilerini zaten fazlasıyla yargılıyor kimseyede laf etmek düşmez bence bu durumdan memnun olupta bunu yapan anne adayı yoktur bence

[bilinmeyen] tarama testi Zamanı geldi ben bir bunu geçeyim sonra kilosuna dönücem kısmetse 😂

[bilinmeyen] hamilelikten öncede yemezdim bunları yani kahvaltılık yeme işi hiç yoktu şimdide alışamıyorum ama beni gaza getirdin artık yicem anneliğimi sorguladım şuan bunu ona yapamam 😂😂

[bilinmeyen] bende hamilelikten önce çok içiyorudum ama hamile olduğumu duyunca daha içmedim ama sıgarayı unuttum mu asla Doğumdan sonra bakalım ne olucak kendimi tutamayabilirim bu arada kimsenin anneliğinizi yargılamaya hakkı yok kulak arkası edin söylenenleri canım

[bilinmeyen] tamam 😍😘❤

[bilinmeyen] tahmini doğum zamanınız ne zaman peki

[bilinmeyen] ben normal istiyorum. Becerebilir miyim bilemiyorum tabi ama aklımdan öyle geçiyor tabi birazcık bebeğe bağlıyız bu durumda