[bilinmeyen] maşallah barik allah 🙂 inşallah benimde biraz kilolu olur yaaa
Sigara.
[bilinmeyen] 12ye girdik artık 👶
Kullanan anneler ayrıca kendilerini zaten fazlasıyla yargılıyor kimseyede laf etmek düşmez bence bu durumdan memnun olupta bunu yapan anne adayı yoktur bence
[bilinmeyen] tarama testi Zamanı geldi ben bir bunu geçeyim sonra kilosuna dönücem kısmetse 😂
[bilinmeyen] hamilelikten öncede yemezdim bunları yani kahvaltılık yeme işi hiç yoktu şimdide alışamıyorum ama beni gaza getirdin artık yicem anneliğimi sorguladım şuan bunu ona yapamam 😂😂
[bilinmeyen] bende hamilelikten önce çok içiyorudum ama hamile olduğumu duyunca daha içmedim ama sıgarayı unuttum mu asla Doğumdan sonra bakalım ne olucak kendimi tutamayabilirim bu arada kimsenin anneliğinizi yargılamaya hakkı yok kulak arkası edin söylenenleri canım
[bilinmeyen] tamam 😍😘❤
[bilinmeyen] tahmini doğum zamanınız ne zaman peki
[bilinmeyen] ben normal istiyorum. Becerebilir miyim bilemiyorum tabi ama aklımdan öyle geçiyor tabi birazcık bebeğe bağlıyız bu durumda
[bilinmeyen] bunun adi yargilamak annelige laf etmek falan degil yanlis anlama ama ben kiyamazdim ya keske icmeseniz ben cok uzuluyorum icenleri gorunce hamile kalmaya karar verdigim gun biraktim hemen ablamda iciyodu hergun kavga ediyodum icme diye ama bagimli olunca boyle oluyo demekki
[bilinmeyen] valla canım yemekle ilgili hiç bişey çekmedi ama o sigara bazen kafama bir vuruyor anlatamam ama tutuyorum kendimi bakıcam artık Doğumdan sonra ne olucak 😍
[bilinmeyen] Normal doğum iyi diyen de var sezeryan iyi diyende ama bence en iyisi normal doğum ağrısı sızısı sancısı olsada o allahın taktiri doğum sancısını her canlı çekiyo hayvanlar bile ben normal doğum istiyorum 😇
[bilinmeyen] kimse kimsenin anneligine laf edemez canim sen sigaranin zararli oldugunu biliyosun iciyosun bende sigara icmiyorum ama cok kola iciyorum oda zararli yani bi yerden kissan bi yerden yine zararli neler yapiyoruz zaten doktorlar diyo hic birakamiyosan gunde 2 3 icebilirsin
[bilinmeyen] Ah bide ben tutabilsem kendimi 😒
[bilinmeyen] benimde bagimliligim kola cikolata abur cubur vazgecemiyorum sigara birakma hatti varda neden abur cubur birakma hatti yok 😂😂😂
[bilinmeyen] Saol canım bebeğim Sağ salim gelsin dünyaya başka bisey istemiyorum 😘😍
Ben de 13.haftaya kadar 2 3 tane içtimşuan 18.haftadayım hiç içmiyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor , ben sigara içmeyi resmen çok seviyormuşum diyorum . Doğumdan sonra nasıl olucak umarım kendimi tutabilirim .
persephone İnşallah tamamen bırakırız canım 🙆☺☺
sigara için yazılanları okudukça canım istedi üçüncüyü akşama yatmadan önceye saklıyordum dayanamadım 😂😂 elimde olsa bırakırım herşey kafada bitiyor deniyor ama bence alakası yok gün de iki paket içen ben şimdi en fazla 4 tane içiyorum