Afra34 Iremgokce yarın randevumuz var 33+5 oluyor bakalım dönmüş mü bende merak ediyorum 🤷 ama sanki sürekli sağda kafa solda ayaklar kayıyor gibi geliyor göğsümun altı ağrımaya başladı kaburgalarım nefes almak zor geliyor bazen☺️ hayırlısı bakalım 🤲🏻
Merveslan Benimde 29 haftalikken donmusdu basi yukardaydi.suan 34 haftaligm dun doktoruma gittim hala ters dedi.ama son haftaya kadarda donebilir dedi.donmezse sezeryan olursun diyodu.bakalim hayirlisi olur insslh..
Iremgokce Skn23 sağol canım deniycem bunu bir hafta sonra tekrar gel dedi o zamana kasar deniyim bakalım
Tazeanne0134 Iremgokce olmaz kuzum inşallah Rabbim'den geldikten sonra da napacan yapcak bişe yok sezeryan olursun balım takma üzülme bebeğin sağlıklı olsunda sanada ona da bişe olmazsın da hakkınız da hayırlısı olsun inşallah canım
Gamzebasyigit Benim de 28.haftamda döndü ayaklarını bizzat göğüs altımda hissedip çok korkmuştum hatta 🥰
Slnbsr Iremgokce evet evet plates topun varsa plates topuna ellerini ve kafanı koy dizlerin yere koy kalçanı çevir. Topun yoksa ellerinle kafanı koltuğa koy dizlerini yere koy kalçanı sağa sola hareket ettir yavaşça. Göğüslerine baskı yapma çok
Tazeanne0134 Iremgokce ne demek canım valla ben hep öyle dua ederim dua'm normal doğumdan yana ama bebeğim için ne sağlıklı olacaksa o olsun isterim
TubaKorkmaz Iremgokce yok birşey yapmadım döndü ama sezaryan oldum gene :) dönmesi birşey ifade etmedi
Seda_123 Iremgokce 30.haftada yani geçen hafta gittiğimde doktor dönmüş dedi başı aşağıda doğum pozisyonunu almış zaten bende anlamıştım idrara çok çıkıyordum baskı vardı
Hagag Iremgokce 28 baş asagidaydi 35 +4 hayla aşağıda salı gidicem kontrol e bakalım baya hareketli yer değişikliği yaptimi acaba 😅